Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

mGamer

mGamer, diğer oyunlarda kullanmak üzere para kazanmanıza izin veren bir uygulamadır. Başka bir deyişle, eğlenmenin yanı sıra bazı favori başlıklarınızda kullanmak için elmaslar, değerli taşlar ve kesinlikle elde etmeniz gereken unsurları kazanma şansına sahip olursunuz.
 
mGamer'in çalışma şekli basittir: tek yapmanız gereken para ve güçlendirici kazanmak için size sunulan tüm seçenekleri görmek adına uygulamayı açmaktır. Bu sayede, oyunlar oynayarak, videolar izleyerek ya da anket tamamlayarak bile ödüller kazanabilirsiniz.
 
Sizin de görebileceğiniz gibi her ne kadar seçenekler sınırsız olsa da uygulama sunulan oyunları oynayarak para kazanmayı kolaylaştırır. Bu sayede, kazanmak için sadece ekrana dokunma ve parmağınızı ekranda kaydırma gerektiren 'Touch Piano', 'Fly Bird' ve 'Fly Bird 2' gibi eğlenceli başlıkları oynayabilirsiniz. Bir süre oynadıktan sonra, PUBG UC, FreeFire Diamonds, Mobile Legend Diamonds, PUBG LITE BC ve Lords Mobile Diamonds gibi oyunlarda kullanmak için ödüller toplayabilirsiniz. Bununla birlikte, arkadaşlarınızı mGamer yükleyemeye davet etme gibi ödül kazandıran diğer seçenekler de vardır.
 
mGamer, bazı favori oyunlarınızı oynayarak çok miktarda para kazanmanın hızlı, güvenilir ve güvenli bir yolunu sunan müthiş bir uygulamadır.

yazılım uygulama
Race Master 3D Bubble Bird 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
mGamer 0 / 10 0 oy
KÜNYE
mGamer
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız