Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

BÖLÜM I

Bu macerada hayatta kalabilmek için Güce ihtiyacınız var.

Çok, çok uzaklardaki bir galaksiye adım atın ve sanal gerçeklik için özel olarak tasarlanmış ilk Star Wars hikayesini deneyimleyin. Yeni müttefiklerin yanında Darth Vader'ın gizemli kalesine girin ve Sith Lordu'nun kendisi de dahil dehşet saçan düşmanlarla yüzleşin. Galaksinin kurtuluşunun ya da yok oluşunun anahtarını ellerinizde tuttuğunuz bir hikayenin merkezinde yer alın.
 
 
BÖLÜM II
 
Ona karşı koyamayacaksınız.

Vader Immortal: Bir Star Wars VR Serisi - Bölüm II ile Darth Vader'ın karanlık kalesinin derinliklerindeki yolculuğunuza devam edin. Korkutucu Sith Lordu'nun rehberliğinde, ışın kılıcı becerilerinizi korkunç yeni düşmanlara karşı kusursuz hale getirecek ve Mustafar'ın ateşten yüzeyinin altındaki kadim sırrı keşfederken sahip olduğunuz Güçleri ustalıkla kullanacaksınız.
 
 
BÖLÜM III
 
Geleceğinize yön verin.

Vader Immortal: Bir Star Wars VR Serisi - Bölüm II ile yolculuğu tamamlayın. Kadim ışın kılıcınızı ve en büyük silahınız Gücü yanınıza alarak, bir orduya sahip olacak ve Darth Vader'ın kalesine büyük bir saldırı düzenleyeceksiniz. Önce stormtrooper birlikleri ve intikam peşinde bir İmparatorluk komutanıyla karşılaşacak, sonra da Mustafar'ın kaderini belirleyecek nefes kesici bir ışın kılıcı savaşında karanlık lordun bizzat kendisiyle savaşacaksınız.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series ILMxLAB sanal gerçeklik PlayStation VR Oculus Quest Oculus Rift S
HABERLER
Disney Moonray
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Vader Immortal: A Star Wars VR Series 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Vader Immortal: A Star Wars VR Series
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız