Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uma Musume: Pretty Derby

Uma Musume: Pretty Derby, atlı kızlardan oluşan bir takımı en popüler idol olma arayışlarında heyecan verici yarışlarda yarışmaları için eğittiğiniz popüler bir manganime serisine dayanan gündelik bir oyundur. Bu muhteşem grafiklere sahip bir bishojo oyunudur. Grafikler o kadar mükemmeldir ki, bugün yaratılan en iyi animelerden bazıları kadar iyi görünürler.
 
Uma Musume: Pretty Derby'nin önermesi en hafif tabirle oldukça gariptir. Temel olarak, tarihin en iyi yarış atları waifus olarak yeniden doğar. Bu atlar, kazananların putlara dönüştürüldüğü özel binicilik turnuvalarında yarışırlar. Bu, Special Week, Silence Suzuka, El Condor Pasa, Mejiro McQueen ve çok daha fazlası dahil olmak üzere oyunun birçok karakterinin paylaştığı rüyadır.
 
Uma Musume: Pretty Derby, yalnızca Japonca olarak mevcut olmasına rağmen oldukça kolaydır. Temel olarak, klasik gacha sistemi ile elde edilen bir at takımı oluşturursunuz. Yarışlarda rekabet edebilmek için onları çeşitli disiplinlerde eğitmeniz gerekecek: güç, dayanıklılık, hız ve çok daha fazlası. Hatta daha akıllı olmak için okula gidecekler ya da daha güçlü bağlar kurmak için şehirde yürüyüşe çıkacaklar. Tüm bunlar, zorluklar karşısında mizah gibi özelliklerini geliştirmek için seçimler yaptığınız anlatı sahnelerinde gezinirken ortaya çıkıyor.
 
Eğitimi tamamladıktan sonra yarış zamanı. Yarış sırasında hiçbir şeyi kontrol edemezsiniz, ancak yorumcuları gerçek zamanlı olarak tek tek oynadıkça izleyip dinleyebilirsiniz. Bittiğinde, seçtiğiniz karakterle konuşabilirsiniz. Özellikleri her yarışta gelişecek ve çok geçmeden daha arzu edilen etkinliklerde yarışmaya başlayabileceksiniz.
 
Uma Musume: Pretty Derby'de sadece antrenman yapıp yarışlarda yarışmakla kalmaz, aynı zamanda dünyanın her yerinden diğer oyunculara meydan okuduğunuz çevrimiçi bir mod da oynayabilirsiniz. Bu modda, her takımın özellikleri sonucu etkiler, ancak ne olursa olsun, sıralamada yükseldikçe ve dünyanın en iyi oyuncularına karşı rekabet ederken ödüller kazanabilirsiniz.
 
Bu, büyük ölçüde yüksek üretim değeri sayesinde dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Tüm karakterlerin kendi seslendirme sanatçıları yer alır, animasyonlar harikadır ve film müziği sizi oyuna daha fazla sokacak mükemmelliktedir. Bu da yetmezmiş gibi, animasyonlu sahneleri izleyerek her bir karakter hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
 
Uma Musume: Pretty Derby, bağımlılık yaptığı kadar eğlenceli olan özel bir kombinasyon için binicilik ve anime dünyalarını bir araya getiriyor. Bu, ekranınıza bağlı kalmanızı sağlayacak bir idol oyunudur. Bu tür oyunlarda olağan hayran hizmeti bulunmasına rağmen, Android'deki diğer oyunlar kadar bariz değildir. Bu oyun, bir gacha sistemi ile toplanan neredeyse sonsuz sayıda karaktere sahiptir. Bu transmedya oyununa zaman zaman popüler waifus ekleyen özel etkinlikler de mevcut.

ryo aksiyon macera
Dawn of Survivors Brave Nine
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Uma Musume: Pretty Derby 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Uma Musume: Pretty Derby
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız