Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skydoms

Skydoms, kapsamlı bir savaş modu boyunca yüzlerce farklı düşmanla savaşmak zorunda olan bir grup efsanevi kahramanı kontrol ettiğiniz bir bulmaca savaş sistemine sahip bir RPG. 200'den fazla savaş ve 300 karakter bekliyor.
 
Savaş sistemi, tam olarak aynı olmasa da, türdeki diğer oyunlara benzer. Renkli kürelerle dolu bir pano üzerinde tek bir parça taşımak yerine, tüm bir sütunu veya satırı hareket ettirmeniz gerekir. Bu şekilde, fiilen bir hamle yapmadan önce birçok farklı faktörü göz önünde bulundurmanız gerekir.
 
Düşmanları yenerken, onları kahraman grubunuza da ekleyebilirsiniz. Doğal olarak, çoğu ilk başta yeterince güçlü değildir, ancak seviyelerini yükseltebilir ve geliştirebilirsiniz. Hatta daha güçlü yaratıklar oluşturmak için yaratıkları birleştirebilirsiniz.
 
Skydoms'un 200'den fazla karşılaşması olan tek oyunculu savaş modunun yanı sıra, diğer oyunculara karşı çevrimiçi düellolara katılabilirsiniz. Ne kadar çok zafer kazanırsanız, çevrimiçi sıralamadaki konumunuz o kadar yüksek olacaktır.
 
Skydoms, ön yüklenecek mükemmel grafiklere sahip iyi bir bulmaca/RPG kombinasyonudur. Özellikle orijinal bir oyun değil ama yine de oldukça eğlencelidir.

ryo macera eşleştirme bulmaca
Triviatopia Run Trivia Crack Explorer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Skydoms 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Skydoms
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız