Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Park Master

Park Master, her arabayı kendi park yerine götürdüğünüz bulmacalarla dolu bir oyundur. Bunu yapmak için tek yapmanız gereken park yerindeki boş alana ulaşmak için sürücünün izlemesi gereken yolu gösteren bir çizgi çizmektir.
 
Park Master'daki oynanış, kuş bakışı 3D grafikler içeriyor. Oyunun bu yönü sayesinde, çizgiyi çizmeden önce yolun nereye gitmesi gerektiğini düşünerek, oyundaki her şeyi kolayca görebilirsiniz.
 
Park yerine giderken, seviye boyunca dağılmış paraları toplamaya çalışmalısınız. Farklı boyutlar ve diğer özelliklere sahip yeni araçların kilidini açmanıza yardımcı olmak için ekstra puanlar için anahtarlar ve diğer ödüller bulabilirsiniz.
 
Park Master, arabadan park yerine bir yol izleyerek araba park etme yeteneğinizi test eden eğlenceli bir oyundur. Seviyeleri dinamik ve giderek daha zor, bu yüzden bu heyecan verici oyunun eğlenceli turlarını kolayca oynayabilir ve asla sıkılmayabilirsiniz.

simülasyon sürüş
NO GUNS Intersection Controller
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Park Master 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Park Master
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız