Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mary's Life: A Makeover Story

Mary's Life: A Makeover Story, oyuncuların garson olarak tatmin edici olmayan bir yaşam sürdükten sonra, adımı atmaya ve kendini hayalindeki iş olan iç mimarlığa adamaya karar veren genç bir kız olan Hannah'yı kontrol ettiği eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Bu nedenle, bir iç mimar olarak çalışmaya başlayacak ve her mülkten en iyi şekilde yararlanmanız için size yenileme projeleri verilecek.
 
Tıpkı bu türdeki oyunların çoğunda olduğu gibi, mobilya, döşeme, boya ve dekorasyon için yeterince para alabilmek için, 3'lü eşleştirme türü bulmacaları çözmek zorundasınız. Her seviyede belirli miktarda parça almanız gerekir ve bunu yapmak için sınırlı sayıda hamleniz vardır. Bir hamlede ne kadar çok parçadan kurtulursanız, son puanınızda o kadar çok puan kazanırsınız. Dahası, aynı renkteki birçok bloğu aynı anda kaldırmayı başarırsanız, tüm parça sıralarını kaldırabilecek özel parçalar görünecektir. Her bulmacayı çözdüğünüzde, evi dekore etmek için kullanabileceğiniz bir finansal ödül alacaksınız.
 
Evi dekore ederken, her dekoratif eleman için üç seçenek deneyebilirsiniz. Bu, aşağı yukarı benzersiz bir kombinasyon oluşturmanıza ve evi kendi tarzınızla özelleştirmenize olanak tanır.
 
Mary's Life: A Makeover Story, özenle geliştirilmiş görseller ve oldukça tatlı bir hikayeye dayanan basit ama bağımlılık yaratan bir oyunla iyi bir bulmaca ve baştan yaratma oyunudur.

bulmaca macera platform
Bubble Bird 2 Judgment Day
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mary's Life: A Makeover Story 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mary's Life: A Makeover Story
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız