Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian: Hollywood aranan bir yıldızı oluşturabileceğiniz sıradan bir oyundur. Amacınız, dünyanın en ateşli kadınlarından biri olan popüler Kim Kardashian'ı şöhrete ulaşmak için bir sıçrama tahtası olarak kullanmaktır. Elbette tam olarak böyle değil.
 
Kim Kardashian: Hollywood'un başlangıcında, kendi avatarınızı oluşturmalısınız. Bir erkek veya bir kadın seçebilir ve ondan fazla farklı saç şekli, saç rengi, burun tipi, gömlek, pantolon, ayakkabı vb. arasından seçim yapabilirsiniz. Sonuç olarak, avatarınızı birçok farklı yolla kişiselleştirebilirsiniz.
 
Bu ilk adımı tamamladıktan sonra, avatarınız sadece Bayan Kardashian'ın ziyaret ettiği Beverly Hills'teki bir moda mağazasında çalışmaya başlayacak. Beklendiği gibi, karakteriniz Kim'e çok yardımcı olacaktır ve elbette bu da sizi partilerine davet edeceği anlamına gelir.
 
Daha sonra yapacak çok işiniz olacak: eve git ve kıyafetlerini değiştir, partilere git ve sosyalleş, ünlü insanlarla takılmaya çalış, iyi eski Kim Kardashian ile onun etrafında gezinmek için planlar yap ve çok daha fazlası.
 
Kim Kardashian: Hollywood mükemmel, göz alıcı bir sosyal oyun. Karakter tasarımı harika ve çok gerçekçi. Bu oyunda, Hollywood yıldızı olmanın nasıl bir şey olduğunu gerçekten deneyimleyebilirsiniz.

ryo yönetim
Avataria - Social Life Frontline Commando: D-Day
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Kim Kardashian: Hollywood 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Kim Kardashian: Hollywood
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız