Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dota 2 The International 2021

Dota 2 The International 2021 şampiyonu Team Spirit oldu! Team Spirit büyük finalde rakibi PSG.LGD takımını 3-2 mağlup ederek Dota 2 The International 2 turnuvasının şampiyonu oldu ve 18.2 milyon dolarlık para ödülünü kazandı.
 
    Pandemi nedeniyle oldukça tartışmalı ve belirsizlik içeren Dota 2'nin en büyük turnuvası The International, bu yıl seyirciye kapalı ve yalnızca oyuncuların etkinlik alanında yer aldığı bir şekilde 7-17 Ekim tarihleri arasında Bükreş, Ulusal Arena'da gerçekleşti.
 
    Elemeleri başarıyla tamamlayan dünyaca ünlü 18 takım, The International 2021'de A ve B olarak 9'lü grup aşamasında yer aldı. Grup aşamasında her iki gruptan da ilk 4'de yer alan takımlar Playoff aşamasında üst turda, 5-6-7-8. sırada yer alan takımlar ise alt turda mücadele etti.
 
    Üst turda PSG.LGD, alt turda ise Team Spirit büyük finale yükseldi. 5 maçlık seri formatında oynanan büyük final sonucunda Team Spirit rakibi PSG.LGD takımını 3-2 mağlup ederek The International 2021 turnuvasının şampiyonu oldu ve 18.2 milyon dolarlık para ödülünü kazandı.

moba turnuva şampiyona
Yu-Gi-Oh! Championship Series Doomsday Dispute
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dota 2 The International 2021 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dota 2 The International 2021
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız