Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Critical Ops

Critical Ops, böyle bir şeye benzeyen multiplayer birinci şahıs nişancı oyunudur: Altı oyuncudan oluşan iki takım vardır: Teröristler ve anti-teröristler. İki tür harita, işinizin bir bombayı (ait olduğunuz takımın bağlı olduğu yere bağlı olarak) yerleştirmek veya devre dışı bırakmak ya da olabildiğince çok rakibi elemeyi denemek anlamına gelir.
 
Kontroller, dokunmatik ekranlı akıllı telefonlara mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Ekranın sol tarafında sanal çubuklar görürsünüz. Kamerayı döndürmek ve tabancanızla nişan almak için parmağınızı ekranın sağ tarafına doğru kaydırmanız yeterlidir. Ekranın sağ tarafında nişan, yeniden doldurma, atlama ve eğilme düğmelerini bulacaksınız.
 
Bu oyun ve Counter-Strike arasında çok belirgin benzerlikler var. Hatta birkaç farklı makineli tüfek, saldırı tüfeği, keskin nişancı tüfeği veya av tüfeği bulabileceğiniz repertuarda benzerlikler bulabilirsiniz. Unutmayın ki, daha önce aldığınız kötü adamlar için düşman silahlarını da alabilirsiniz.
 
Critical Ops olağanüstü bir FPS multiplayer oyunu. Bu, Android'de bu türdeki en iyi oyunlardan biri, aynı şirketin oyunu olan Critical Strike Portable'dan bile daha iyi.

nişancı aksiyon
Night Lights Plants Vs Zombies Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Critical Ops 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Critical Ops
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız