Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Can you Spot IT?

Can you Spot IT?, iki görüntü arasındaki 5 farkı bulduğunuz klasik oyunun Android versiyonudur. Tüm oyuncular iki benzer görüntü arasındaki karşılaştırma yapar ve 5 farkı bulmaya çalışır.
 
Bekleneceği gibi, bu oyun sadece belirleyebildiğimiz farklara dokunmak zorunda olduğumuz bir oyundur. Bu oyun, eğlendirirken görsel keskinliğinizi test etmenize olanak sağlar. Daha da ötesi, çizimler yerine fotoğraf kullanması farkları belirlemeyi daha da zorlaştırır.
 
Kısaca, Can you Spot IT? iki yüzden fazla seviye içerir ve bu da farkları bulmanız gereken iki yüzden fazla görüntü anlamına gelir. Oynanışı oldukça basittir: farkları bulmalı ve üzerlerine dokunmalısınız. Eğer rastgele dokunur ya da farkı bulamazsanız bir puan kaybedersiniz. Oyun, ayrıca, kullanabileceğiniz çok sayıda ipucu içerir.
 
Can you Spot IT?, diğer benzer oyunlar kadar basit (veya zor) olabilen bir fark bulma oyunudur. Daha geleneksel oyunlar arayanlar için şüphesiz eğlenceli bir oyundur. Bu oyunu piyasada mevcut olanlara en iyi alternatif haline getiren modern ve çekici görseller sunar.

bulmaca macera platform
Empires & Puzzles: RPG Quest AirConsole
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Can you Spot IT? 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Can you Spot IT?
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız