Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bistro Heroes

Bistro Heroes, bir restoranı yönetmeyi her türlü canavar arasındaki heyecan verici savaşlarla birleştiren bir rol yapma ve strateji oyunudur. Bu oyun, inanılmaz sanatsal yönü ile özenle hazırlanmış grafiklere sahiptir.
 
Oyuna oldukça sade bir restoranla başlıyorsunuz ancak malzemeleri topladıkça hayalinizdeki restoran haline gelene kadar geliştirebiliyorsunuz. Bu kaynakları elde etmek için, her biri farklı bir sınıfa ait olan kahraman grubunuzla heyecan verici savaşlara girdiğiniz çeşitli alanları ziyaret etmelisiniz: Büyücü, savaşçı, droid vb.
 
Bistro Heroes'taki savaş oyunu oldukça basittir, her yaştan oyuncu için mükemmeldir: Karakterleriniz otomatik olarak en yakın düşmana saldırır, ancak yeteneklerine göre her biri için en iyi pozisyonu seçerek onları senaryoda hareket ettirebilirsiniz. Canavarlar rastgele gruplar halinde ortaya çıkıyor, bu yüzden sizi şaşırtmak zorundalar. Neyse ki, her kahramanın savaşları kazanmanıza yardımcı olacak özel bir yeteneği var.
 
Topladığınız malzemeleri sadece restoranınızı geliştirmek için kullanmakla kalmaz, aynı zamanda lezzetli yemekler pişirmek için de kullanabilirsiniz. Oyundaki her alan, her türlü yemeği pişirmek için toplayabileceğiniz belirli öğelere sahiptir. İyi yemek yaparsanız, restoranınızın itibarı artacak ve daha fazla insanı ziyaret etmeye teşvik edecektir.
 
Bistro Heroes, masalsı bir atmosfere sahip muhteşem bir rol yapma oyunudur. Toplanacak karakterlerle, savaşılacak devasa patronlarla ve tadını çıkarabileceğiniz sayısız macerayla dolu bir oyun. Aynı yaratıcıların bir başka oyunu olan A Girl Adrift'teki sanat tarzını seviyorsanız, kesinlikle Bistro Heroes'a göz atmalısınız.

ryo aksiyon macera strateji
Tactical Monsters Rumble Arena Galaxiga
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bistro Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bistro Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız