Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Atari ve geliştirici Headless Chicken, arcade yarış oyunu NeoSprint'in PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam) ve Atari VCS için 27 Haziran'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
Atari'nin en yeni sürümü olan NeoSprint'in kökleri, 70'lerin sonundaki Sprint atari yarış oyunları serisine dayanmakta. NeoSprint, orijinalin 2D'sinden 3D izometrik pistlere geçiş yapıyor ve sekiz oyuncuya kadar tek ekranda ciddi bir yarış eğlencesi sunuyor. Sefer, Grand Prix, Engel Parkuru ve Zamana Karşı Mücadele modlarında tonlarca oyun deneyimi mevcut ve oluşturma ve paylaşma araçları, parkurlarınızı paylaşmanıza ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla en hızlı zamanlar için yarışmanıza olanak tanıyor.
 
NeoSprint, Atari'nin uzun süredir hizmet veren sanat yönetmeni John Kauderer tarafından tasarlanan ve Kosta Rika merkezli Headless Chicken stüdyosu tarafından geliştirilen bir tutku projesi. 
 
NeoSprint, geliştirme sırasında Atari VCS'de özel olarak erken erişim oyunu olarak tanıtıldı. Ekip, oyunun birçok yönünü iyileştirmek ve geliştirmek için VCS topluluğundan gelen geri bildirimlerden yararlandı. 
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Yarış arcade NeoSprint PC PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız