Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Boss Modunu ve Kıyafetleri Ekliyor

 
 
Geliştiriciliğini Shift Up ve yayıncılığını Sony ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Stellar Blade için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber Boss Challenge modu ve yeni Nano kıyafetler oyuna dahil edildi.
 
Ana karakter farklı ve dikkat çekici kıyafetlere kavuşuyor
 
 
 
PlayStation 5 konsollarına özel olarak çıkışını gerçekleştiren Stellar Blade için gelen yeni güncellemede Boss Challenge modu bulunuyor. Bu mod dahilinde 19 farklı boss düşman bizleri bekliyor. Her bir düşmanı ortadan kaldırdıktan sonra yeni zorluklar bizleri bekliyor.
 
Bu modda hazır ön ayarlarla veya kendi ekipmanlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz. Bunun dışında modu normal veya zor zorlukta bitiren oyuncular Neurolink adlı bir kıyafetin kilidini açabiliyor.
 
Boss Challenge modunun dışında yepyeni Nano kıyafetler bizleri bekliyor. Ana karakterimiz Eve dikkat çekici bir yapıya sahip olduğundan dolayı elbette oyuncular bu giysileri denemek isteyebilir. Nano giysilerin yanı sıra Beyaz Kunoichi ve Siyah Kunoichi kıyafetleri de bizlere sunuluyor.
 
Yeni kıyafetler 
 
 
 
 
 
 
 
Boss Challenge modu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
XDefiant İçin İlk Güncelleme Yayınlandı Alone in the Dark Beklentileri Karşılayamadı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız