Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün erişime açıldı. Şu anda nişancı aksiyon macera oyunu Cat Quest II'yi ve kule savunma strateji oyunu Orcs Must Die! 3'ü kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 9 Mayıs Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Bir sonraki haftanın ücretsiz oyunlar arasında Circus Electrique ve Firestone paketi yer alıyor.  
 
Cat Quest II
 
 
 
Kedi ve köpeklerin yaşadığı fantastik diyarda geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cat Quest II'de tek başına veya arkadaşınla beraber kedi veya köpek olarak oynayabiliyorsun. Bu eşsiz macerada büyüyle dolu bir dünyada görevler yapabiliyor, canavarları alt edebiliyor ve ganimet toplayabiliyorsun. 
 
 
Orcs Must Die! 3 
 
 
 
Ödüllü Orcs Must Die! serisinin bu yeni oyununda akın akın gelen Orc sürülerini kesebiliyor, yakabiliyor, savurabiliyor, çarpabiliyor, öğütebiliyor ve şişleyebiliyorsunuz. Seriye yeni gelen Savaş Senaryoları, oyuncuları kurulan en büyük Orc ordularıyla karşı karşıya getiriyor. Kurulabilen Savaş Makineleri oyunculara bu işgalcileri yıkmak, bıçaklamak, kül etmek ve parçalara ayırmak için gerekli araçları sağlıyor.
 
 
Orcs Must Die! 3'te neler var?
 
Kule savunma oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyun tam size göre diyebiliriz. Diğer kule savunma strateji oyunlarına göre daha farklı bir şekilde bizlere sunulan ve burada elimizde tuttuğumuz karakterimizi kontrol edebildiğimiz ve üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı ile beraber yer alabildiğimiz yapımda en iyi kule savunma deneyimini elde etmeye hazırlanıyoruz. Ortamın oldukça fazla düşman çeşitliliği ile beraber şekillendiğini görebiliyoruz.
 
Serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapımda ork sürülerini elimizden geldiğince ortadan kaldırmaya çalışıyor ve onları istediğimiz şekilde kesebiliyor, yakabiliyor, öğütebiliyor, şişleyebiliyor, çarpabiliyor ve savurabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde yapacaklarımız oldukça fazla değişkenlik gösterebiliyor ve kendi stratejilerimize ve planlarımıza da oyuna dahil edebiliyoruz. Aynı zamanda bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir şekilde deneyimi elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
Oyunda öncelikle kendimizi bir arena içerisinde bulabiliyor ve korumamız ve savunmamız gereken belli bir alanın olduğundan bahsedebiliyoruz. Her alan içerisinde farklı şekillerde tuzaklar, strateji unsurları, silahlar, savunma binaları ve daha fazlasını geçirebiliyoruz. Aynı zamanda yanımıza savaşabileceğimiz çeşitli askerleri de savunma sistemlerini de alabiliyoruz. Bu sayede oyunda istediğimiz şekilde kendi stratejimizi ortaya dökebiliyor, bu stratejilerle beraber elbette işlemezse bir sonraki tur daha iyi strateji ile beraber oyundaki yerimizi almaya koyuluyor ve her düşman dalgası sonrasında elbette daha güçlü düşmanların bizlere sunulduğunu ve irili ufaklı düşmanların haricinde bir de devasa düşmanlarım burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 
 
İçerisinde bulunduğumuz arenayı en iyi şekilde kontrol edebileceğimiz ve daha önce aklınıza gelmeyen tüm stratejileri burada yapabileceğiniz yapımda isterseniz o oyunu tek başınıza oynayabilir isterseniz de işbirliği moduna geçiş yaparak burada arkadaşlarınızla beraber büyük bir mücadeleye atabiliyorsunuz. İki oyunculu işbirliği modunda devasa tuzaklar kurabiliyor, takım arkadaşlarınızla beraber istediğiniz şekilde stratejilerinizi ön plana çıkarabiliyor, arkadaşınızla beraber en iyi şekilde koordineli ilerleyebiliyor ve kendinize ait planlamalarınızla beraber de buradaki yerinize almaya koyulabiliyorsunuz.
 
İşbirliği modunda elbette devasa bir tuzak makinesine ortaya koyabiliyor veya silah cephanenizi kuşatarak düşmanların üzerine yürüyebiliyorsunuz. Aynı zamanda etrafa ve sağa sola kurduğunuz bu tuzaklarla ve savunma binaların yanı sıra aynı zamanda siz de bir karakteri kontrol edebiliyor ve karakterinizin burada da farklı şekillerde becerileri ve yetenekleri bulunuyor. Bu karakteri en iyi şekilde geliştirebiliyor, her türlü sonrasında elbette yapabilecekleri değişkenlik gösterebiliyor ve bununla beraber de farklı becerileri ve yeteneklerin kilidini açabiliyorsunuz. Bu sistemlerde en iyi şekilde oyunda ilerlemeye başlıyor, kendi bölgenizi savunmaya adaya biliyor ve böylece oyunda en iyi verimi almak ve en iyi savunmayı oluşturmak için elinizden geleni yapmaya koyulabiliyorsunuz.
 
Yapım içerisinde aynı zamanda savaş makineleri kurduktan sonra elbette bunlar düşmanlara karşı otomatik olarak saldırıya geçebiliyor ve menzile girdiği zaman bu savaş makineleri otomatik olarak işleme ve saldırmaya başlıyor. Dolayısıyla etrafa stratejik olarak bu makineleri kurmak durumunda kalıyor ve bunları kurduktan sonra da elbette kendi bölgenize olmak sizin işiniz oluyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunda tüm bu unsurları kurduktan sonra elbette karakterinizi kontrol altına alabiliyor, onun becerilerinden en iyi şekilde yararlanmaya çalışabiliyor ve savunma bölgenize en iyi şekilde savunmak için karakterinizin yeteneklerinden ve becerilerinden faydalanmak durumunda kalıyoruz. Bu da oyunda yer alan değişken unsurlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
 
Yapım içerisinde elbette daha önce mümkün olmayan stratejileri ve planlamaları oyuna dahil edebiliyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi istediğiniz gibi oyunu tek başınıza veya işbirliği modunda arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz. Ancak bu tarz oyunlarda işbirliği modu bulunuyorsa elbette bu oyuna işbirliği modunda arkadaşlarınızla beraber oynamak daha güzel ve daha keyifli bir deneyime bizlere sunabiliyor. Dolayısıyla bu tarz oyunları arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz.
 
Burada düşmanlara karşı elbette farklı şekillerde gelebilir, sadece onları ortadan kaldırmakla yetinmiyor, aynı zamanda tuzak kurduğunuz takdirde elbette onları yakabiliyor, kesebiliyor, uzuvlarını parçalayabiliyor, şişleyebiliyor, elektrik akıntısı ile beraber çarpabiliyor, etrafa savurabiliyor ve daha fazla etkileşimle beraber düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Ödüllü bir seri olarak karşımıza çıkan bu yapımda kendimizi arena içerisinde istediğimiz şekilde konumlandırabiliyor, karakterimizi istediğimiz yere doğru götürebiliyor ve düşmanların çıkış noktasını elbette tıkamak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Ancak düşmanlar her bir dalga içerisinde daha fazla güçlenebiliyor ve sayısının da burada arttığını görebiliyoruz. Dolayısıyla tüm bu strateji unsurlarını her tur sonrasında arttırmamız ve daha da derinleştirmemiz gerekiyor. İşler bu noktada ise karmaşıklaşabiliyor.
 
Bu tarz oyunlarda elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Çünkü burada kurabileceğiniz yapıların değişkenlik gösterdiğini ve her bir yapının farklı oyuncu tarafından değişik yerlere kurulduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde en iyi şekilde yer alabileceğiniz stratejilerinizi ve planlarınızı çıkarabilir ve aklınızdaki düşünceleri doğrudan oyuna dahil edebiliyorsunuz.
 
 
 
Yapım içerisinde elinizden geleni yapabileceğiniz yapı da seriye yeni gelen savaş senaryoları moduyla beraber de tüm düşman ordularına karşı mücadele etmek durumunda kalıyor ve kurulabilen savaş makineleri ile beraber de işgalcilere karşı mücadele etmek durumunda kalıyorsunuz. Dolayısıyla burada işgalcileri yakabiliyor, onları ara makineleri içerisinde kavurabiliyor, bıçaklayabiliyor ve kendi karakterinizin yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Aynı zamanda onları kül edip parçalara ayırmak için de gerekli araç ve gereçlere sahip olabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde geniş kapsamlı bir araç ve donanım seti bulunuyor. Ve bu kütüphane ile beraber de her bir oyuncu burada farklı şekillerde donanımlarla ve araçlarla beraber ilerlemeye çalışıyor ve akabinde ise elinizden geleni yaparak burada düşmanları püskürtmeye uğraşıyorsunuz.

Oyunun özünde belli bir alana savunma temeli bulunuyor. Bu temel ile beraber oyunu arka planda elbette herhangi bir hikaye akışı yer almıyor ancak ufak da olsa savaş senaryolarının olduğu bir sistemle karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde eğlenebileceğiniz ve kendi kafanızı yorabileceğiniz ve hatta düşmanları kesip biçebileceğiniz bir yapı yer alıyor. Bu sistemle istediğiniz gibi düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve kendi keyfinizi katlayabiliyorsunuz.
 
Oyunda farklı farklı cephane türleri bulunuyor. Bu cephane türleri ile beraber yine bahsettiğimiz gibi kendi silahlarınızı istediğiniz şekilde kullanabiliyor, düşmanları bıçaklayabiliyor ve onlarla farklı etkileşime geçebiliyorsunuz. Bunun dışında her şeyden biraz daha fazla yer alan bu yapımda kule savunma stratejilerinizi ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve bunlarla beraber de en iyi şekilde oyunda ilerlemenizi sağlayabiliyorsunuz.
 
Bunun dışında oyunda daha fazla düşmana karşı gelmek için tuzakları ön plana çıkarabiliyor, silahlarınızı yükseltme teknolojisi ile beraber en iyi şekilde yükseltebiliyor ve hatta daha iyi bir görünüm elde etmek için de kostümlere ve özelleştirmelere de sarılıyorsunuz. Dolayısıyla yapım içerisinde farklı seçeneklerin bizlere sunulduğu ve eğlenebileceğiniz bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 
Oyunda yine geliştirici ekibin belirttiğine ve oyun içerisinde gördüğümüz üzere yeni bir hikaye içeriğinin olduğundan bahsedebiliyor ve ikinci oyundan 20 yılı aşkın bir süredir süren büyücülerin kapışmasını burada görebiliyoruz. Ancak bu hikaye elbette arka planda düşük bir şekilde karşımıza çıkıyor ve hikayede pek bir şey beklemememiz gerekiyor. Zaten oyunun temelinde belli bölgeyi savunma sistemi bulunduğundan dolayı oyun zaten kendi mekanikleri ile ve sistemleriyle ön plana çıkmak istiyor. Zaten hikayesiyle beraber ön plana çıkmak isteyen bir yapım olduğundan bahsetmiyoruz. Dolayısıyla bu beklentiyle beraber oyuna girmeniz ve ona göre yer almanız daha uygun olacaktır.
 
Bunun dışında oyun zaten şu anda Epic Games mağazası kapsamında tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor. Oyunu istediğiniz şekilde bir sonraki haftaya kadar bedava kütüphanenize ekleyebilir ve kalıcı bir şekilde sizin olabilir ve istediğiniz zaman oyuna giriş yapabilirsiniz. Elbette Epic Games kütüphanenize erişmek için kütüphane uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Yani tarayıcı üzerinden ne yazık ki kütüphane içeriğine ve oyunları indirme kısmına ulaşamıyorsunuz. Dolayısıyla uygulamasını indirdikten sonra Epic Games hesabınızı aktif hale getirebilir ve böylece oyundaki sistemleri doğrudan görebilirsiniz.
 
Farklı savaş senaryolarının yer aldığı savaş makinelerinin ön plana çıktığı, ölümcül ve yıkım silahları ile beraber ilerleyebileceğimiz yapımda büyük ölçekli tuzakların burada olduğunu aktarabiliyoruz. Mega fırlatma rampası ile beraber de bu tuzakları düşmanlara karşı kurabiliyoruz. Onlarca farklı düşman çeşidinin yer aldığı yapımda elbette bu orkların havada süzülüşünü görebiliyor ve kurabildiğimiz bu mega savunma sistemleri ile beraber de havada uçuşan düşmanları deneyimleyebiliyoruz. Patlayan fıçı fırlatıcısı ile beraber düşmanları tamamen ortadan kaldırabiliyor, onların parçalanışını en iyi şekilde izleyebiliyor ve böylece oyunda aslında vahşi bir aksiyon sisteminin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde eğlenebileceğiniz ve ilerleyebileceğiniz bir yapının olduğundan da bahsetmek gerekiyor.
 
 
 
Dikkat çekici arenaların ve tuzak sistemlerinin yer aldığı yapımda korkunç düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda hem karadan doğrudan ilerleyen düşmanların yanı sıra hem de uçan korkunç düşmanların olduğundan bahsedebiliyor ve ilerleyen süreçte senaryoda ne kadar ileri gidersek o kadar çok farklı düşman çeşidinin bizlere sunulduğunu aktarabiliyor ve onları ortadan kaldırmak da tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Aynı zamanda oyunda elbette haftalık mücadelelerin ve efsanevi sıralamaların yer aldığını da bahsedebiliyor ve bunun yanı sıra sonsuz mod ile beraber de oyundaki yerimize alabiliyoruz. Sonsuz mod zaten adından da anlaşılacağı gibi bizlere sürekli olarak düşman dalgalarına sunuyor ve dayanabileceğimiz kısma kadar en iyi şekilde dayanmak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla ne kadar çok dayanabileceğimizi burada görebilir ve listelerde en üst sıralara doğru ulaşmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Genel olarak hayatta kalma sistemini bizlere sunan ve aynı zamanda kendi bölgemizde savunmaya hazırlandığımız bu yapımda yine farklı kapışma modlarının olduğundan bahsedebiliyoruz. Bize karşı gittikçe güçlenen düşmanlara karşı kendi gücümüzü sergileyebileceğimiz bir mücadele modu da yer alıyor. Hayatta kaldığımız her seviye sonunda düşmanların daha fazla sayıda karşımıza çıktığını ve aynı zamanda onlara karşı kullanabileceğimiz farklı ve değişkenlik gösteren silahların olduğunu da aktarabiliyoruz.
 
Dolayısıyla bu tarz yapımlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun gerçekten de eğlenceli ve dikkat çekici bir kule savunma strateji deneyimi bizlere sunuyor ve biz de oyunda en iyi şekilde yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
Kule savunma oyunları genel olarak ilk etapta mobil ve tablet platformlarında çıkışını gerçekleştirdi ve şimdi ise PC platformunda ve diğer konsollar da yerini alabiliyor ve gelişmiş bir şekilde artık bizlere sunulabiliyor. Burada sadece savunma sistemlerini korumakla kalmıyor, aynı zamanda düşmanları ortadan kaldırabileceğimiz karakterleri de kontrol edebiliyoruz.
 
Cat Quest II neler sunuyor? 
 
Sevilen grafik sistemi ve animasyon tarzıyla bizlere sunulan bu yapımda kedi olarak farklı bölgelere doğru ilerlemeye çalışıyor ve istediğiniz şekilde kendi maceranızı oluşturabiliyorsunuz. Macera ve rol yapma deneyimi ile beraber ilerleyebileceğiniz ve aynı zamanda heyecan verici bir karakter sistemi ile karşılaşabileceğiniz yapımda patlayıcı büyüler, genişletilmiş silah seçenekleri, macera sistemleri ve daha fazlası bizleri bekliyor. Oyunda aynı zamanda tek oyunculu bir şekilde oynayabileceğiniz gibi işbirliği modu ile beraber de kendinize güzel bir deneyime kaptırabiliyor ve Fellingard dünyasına kendinizi burada adapte edebiliyorsunuz.
 
Yapım içerisinde istediğiniz şekilde karakter değiştirme mekanikleri ile beraber farklı karakterleri elinize alabiliyor, fantastik bir diyarda 2 boyutlu bir dünyaya adım atabiliyor ve aynı zamanda açık dünya içerisinde gezip tozabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Kedi tasarımı ile ve ilgi çekici karakterleriyle beraber karşımıza çıkan yapımda aynı zamanda ilgi çekici bir sanat tarzının olduğundan bahsedebiliyoruz. Sanat tarzı daha çok burada renkli ve atmosferin ilgi çekici bir şekilde katmanlandığı bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve oyun içerisinde yapacaklarımız oldukça değişkenlik gösterebiliyor.
 
Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, istediğimiz bölgeleri keşfederken aynı zamanda buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor, diğer taraftan farklı karakterlerle beraber tanışabiliyor ve onlardan çeşitli görevler elde edebiliyoruz. İşte bu noktada oyun gerçekten de güzel ve etkileşimli bir dünyayı bizlere sunuyor.
 
 
Kedilerin maceralarına atıldığı bu yapımda elbette elinize farklı donanımlar ve araçlar alabiliyor, silah seçenekleri ile beraber istediğiniz şekilde ilerleyebiliyor ve düşmanların üstesinden gelebileceğiniz bir yapının bizlere sunulduğuna aktarabiliyoruz. Öncelikle oyun içerisinde açık bir dünyanın olduğundan bahsettik. Bu açık dünya içerisinde istediğimiz şekilde gezip tozabiliyor, farklı bölgelere, diyarlara doğru adım atabiliyor ve istediğimiz gibi buralarda farklı donanımların ve kaynaklara sahip olabiliyoruz. Oyunda kedilerin toplandığı bir diyarda kendimizi bulabiliyor ve imparatorluğun köpeklerle çevrili olduğundan da aktarmak gerekiyor.
 
Kedi ve köpeklerin savaşı ile beraber atılabileceğimiz yapıda elbette köpeklerin arasında süre gelen bir savaş da tehditinin olduğundan bahsedebiliyoruz. Burada köpekler ve kediler elbette tahtlarını geri almak için farklı şekillerde mücadelelere giriş yapabiliyor, etrafı keşfederek buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve çeşitli komple içerikleriyle beraber de oyundaki yerimize alabiliyoruz. Oyunda 2 kralın farklı şekillerde ortaya çıkmasını görebiliyor, bu krallar arasında seçim yapabilir veya biz de bu krallık içerisinde elbette taht konusunda kendi sözümüzü geçirmeye çalışıyoruz.
 
Yapım içerisinde istediğimiz şekilde bir sistem belirleyebiliyor ve kendi kaderimizi kendimiz burada seçimlerle beraber toparlayabiliyoruz. Yapımda aynı zamanda hem kedi hem de köpek olarak tek başımıza veya arkadaşımızla beraber oynayabiliyoruz. Dolayısıyla burada kedi ve köpeklerin dostluğu kadar aynı zamanda düşmanlığı da söz konusu diye biliyoruz. Bu tarz içeriklerle beraber oyunda istediğimiz şekilde yer alabiliyor, dilediğimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve tahtları geri almak için burada farklı şekillerde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla yapımda gerçekten de eğlence içeriklerinin bol olduğu ve diğer taraftan da arka planda bir siyasi oluşumunda yer aldığını aktarabiliyoruz.
Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız gerçekten de bu oyuna bir göz atmanızda fayda var diyebiliriz.
 
 
 
Elbette öğrenilecek içerikler bunlarla sınırlı kalmıyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi iki kralın farklı şekillerde yer alabildiğini ve taht kavgalarının burada başladığını aktarabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda elbette yerel işbirliği veya çevrimiçi işbirliği modunun olmasından dolayı bu tarz modlarla beraber oyunu oynamak daha güzel ve keyifli bir deneyimi bizlere sunuyor. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca istediğimiz şekilde tek başımıza veya arkadaşlarımızla beraber oyunu oynayabiliyoruz. Yanımıza sadece bir arkadaşımızı davet edebiliyor ve böylece en iyi arkadaşınıza davet ederek keyfinizi daha da ikiye katlayabiliyorsunuz. Arkadaşınızla beraber ilginç canavarlarla dolu bir dünyada yerinize alabiliyor, onları ortadan kaldırmak için işbirliği yaparak istediğiniz gibi ilerleyebiliyor ve koordineli bir şekilde ilerleyerek kendi stratejinizi ve planınızı ortaya koyabiliyorsunuz.
 
Bunun dışında ilginç canavarlarla ve yaratıklarla savaşarak dopdolu dünyayı elbette bu düşmanlardan arındırabiliyor, geniş bir serüvene atılabiliyor ve hiç görülmemiş bir maceraya burada çıkabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, kendi maceramızı kendimiz seçebiliyor ve seçimlerimizle beraber de gidişatımıza yön verebiliyoruz.
Bu tarz oyunlarda eğer işbirliği modu desteği bulunuyorsa muhakkak bu modu denemenizde ve arkadaşınızla beraber ilerlemenizde fayda var. Bu tarz oyunları arkadaşınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu deneyimle beraber daha keyifli bir içerikle karşı karşıya kalabiliyor ve hem bir yandan arkadaşınızla beraber sohbet ederken hem de diğer yandan tüm bunları gerçekleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca en iyi deneyimi elde etmek için işbirliği moduna dahil olmanız gerekiyor.
 
Çok sayıda kedi ve köpeğin bulunduğu bir imparatorluk kapsamında bulunduğumuz yapımda farklı zindanlara doğru adım atabilir, buraları temizlemek için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve hem kedi hem de köpek olarak da ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Çok sevilen sistemlerle beraber yer alabildiğimiz yapımda elbette orijinal bir yapının olduğundan bahsedebilir ve bu orijinal yapı ile beraber biz de elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
 
Oyunun dünyasında elbette sadece bir şeyleri ortadan kaldırmak değil aynı zamanda arka planda bir hikayenin olduğundan bahsedebiliyor ve bu dünyada yepyeni bir öykü deneyimlemek üzere elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Yepyeni geçişli ve işbirliği moduyla beraber yer alabildiğimiz yapımda tek başımıza veya arkadaşımızla beraber oyunda ilerleyebiliyor ve bu ilerleyişi kendimize göre değerlendirebiliyoruz.
 
 
Oyunda gerçekten de ilgi çekici karakterlerin ve etkileşime girebileceğimiz unsurların yer aldığından bahsedebilir ve elime aynı zamanda farklı silahları alabiliyor ve kılıçlarla ve kalkanlarla beraber de ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca elbette rol yapma unsurları ile karşı karşıya kalabiliyor ve bu rol yapma unsurları ile beraber de kendi karakterimizi değerlendirebiliyor, güçlendirebiliyor ve farklı yetenekleri ve becerilerin kilidini açabiliyoruz. Bu sistemlerle en iyi şekilde oyunda ilerlemek durumunda kalıyor, kendi deneyimimizi daha da üst seviyelere ulaştırmak durumunda kalıyor ve istediğimiz şekilde farklı karakterlerle yolumuza devam edebiliyoruz. Yeni silah türlerine yer alan bu yapımda karakterleri savaşçılara dönüştürmek için elimizden geleni yapmaya başlıyor ve bu sayede en iyi deneyimi elde etmek için farklı bölgelere doğru ilerlemek isteyebiliyoruz.
 
Elbette bu tarz oyunlardan her biri ne yazık ki herkese hitap etmiyor. Oyunun kapsamı nedeniyle basit bir oynanışa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra dünya içerisinde etkileşime girebileceğimiz unsurların sınırlı olduğunu ve gerçekçi ortamlarla karşılaşmadığımızı da belirtmek gerekiyor.
 
Fantastik bir dünya içerisinde yer aldığımızı bu yapımda elimizdeki kediyi veya köpeği istediğimiz şekilde bir savaşçıya dönüştürebiliyor ve bunun için usta kılıçlarla, asalarla ve daha fazlasıyla beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz farklı büyülerin, kılıçların, araçların ve silahların olduğundan bahsedebiliyor ve bunlarla beraber de en iyi şekilde oyunda kendi stratejimizi ve planımızı oluşturabiliyoruz. Bu sayede her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve deneyiminizi kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.
 
Aklınızdaki planı oyuna dahil edebiliyor ve yapacaklarınızı beraber en iyi şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Hem aktif hem de pasif yeteneklerinizle beraber de daha güçlü bir şekilde ortaya çıkabileceğiniz yapımda çok daha fazla özellikle karşı karşıya kalabiliyor ve şu anda oyunun Epic Games kapsamında tamamen bedava bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarıyoruz.
Oyunu haftaya perşembeye kadar istediğiniz zaman kütüphanenize dahil edebilir ve Epic Games uygulamasından veya mağazasından oyuna kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu sayede oyuna kalıcı bir şekilde sahip olabilir ve istediğiniz zaman oyunu indirerek siz de bu maceraya atılabilirsiniz. Dolayısıyla oyuna kütüphanenize eklemenizde ve unutmamanızda fayda var diyebiliriz.
 
 
Oyunun özelliklerine devam edecek olursak yukarıda bahsettiğimiz gibi en son aktif ve pasif yeteneklerin kilidini açabiliyor ve bilinmeyene doğru adım atabiliyoruz. Bu yetenekleri en iyi şekilde kullanabiliyor ve kendi yeteneklerimizi aynı zamanda hem güçlendirebiliyor hem de yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz. Daha güçlü bir şekilde düşmanlara karşı gelebileceğimiz tuhaf yaratıkların ve canavarların olduğu bir dünyada yer aldığımızı yapımda patilerimize beraber düşmanlara karşı gelebiliyor, onların saldırılarına karşı durabiliyor ve elimizdeki kılıçları savurarak onları ortadan kaldırmak temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Bilinmeyene de doğru ilerleyebildiğimiz yapımda her bir deneyimle beraber kendimizi yeni tuzaklara ve engellere açık durumda bilebiliyoruz.
 
Dolayısıyla oyun içerisinde evrenimizi genişletebileceğimiz bir sürü yan görevlerle beraber ilerleyebileceğimiz bir yapıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyunda istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, elimizden geldiğince burada taptaze bir deneyimle beraber bulunmak durumunda kalıyor ve kendi deneyimimiz burada özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Dolayısıyla yapım içerisinde çeşitli zindanlara doğru adım atabiliyor, bu zindanları en iyi şekilde temizlemek durumunda kalıyor ve hem ana görevlerden hem de yan görevlerden ilerlemek durumunda kalıyoruz. Bu tarz oyunlarda elbette yan görevlerin oldukça basit olduğunu ve ana görevlerini ise arka planda yer alan hikaye ile beraber bütünleştiğini söyleyebiliriz.
 
Her biri farklı öykü ile beraber karşımıza çıkan hikaye altyapılarıyla beraber bize sunulan yapımda elbette evreni genişleten bir sürü yan görevin olduğundan da bahsedebiliriz. Kendi karakterlerimizle beraber ilerleyebileceğimiz maceralara çıkabileceğimiz, gerçekten de güzel bir deneyim elde edebileceğimiz bu yapım, eğlenceli içerikleri ile beraber bize sunuluyor ve biz de bu tüylü macerada en iyi şekilde yerimizi almak durumundayız.
 
 
Kısaca toparlayacak olursak, oyunun içerisinde açık bir dünya bulunuyor. Açık dünya içerisinde hem maceraya atılabiliyor hem de rol yapma unsurlarıyla beraber de hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Yapım içerisinde taptaze bir dünyada bulunuyor, etkileşimin olduğu bir dünya ile beraber hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Öfkeli düşmanlarla beraber burada kapışmak tamamen bizim işimiz oluyor ve elimizden geldiğince burada hayatta kalmak için farklı şekillerde ilerleyebiliyoruz.
 
Yapımda en iyi şekilde ilerlemeye çalıştığımız esnada elbette becerilerimizi ve yeteneklerimizi de ön plana çıkarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunu zaten kapsamı nedeniyle oldukça basit bir yapıya sahip olduğunu ve ek olarak burada yer aldığımız süre boyunca neler başarmamız gerektiğini görebiliyorsunuz. Yaptığınız seçimlerle beraber de gidişatına yön verebiliyor ve kendi kaderinizi burada tayin edebiliyorsunuz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız