Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty Black Ops 6 için yeni detaylar ve tanıtım web sitesi şu anda yayınlanmış durumda. Bu yıl içerisinde duyurulması planlanan ve 1990'lardaki Körfez Savaşı'nı konu alan yeni oyunun geliştirilmesi Treyarch tarafından yürütülüyor.
 
Yeni oyundan beklentiler bir hayli yüksek 
 
 
 
Öncelikle oyunun teaser bir web sitesinin ortaya çıktığını aktarabiliyoruz. Açıklanan detaylara göre en son yayınlanan Black Ops oyununa gönderme yapan web sitesi içerisinde birden fazla video yer alıyor. Bu videolar kısa kısa karşımıza çıkıyor ve oyunculara çeşitli detayları sunuyor.
 
Activision Blizzard, Bethesda ve Xbox Game Studios'taki oyunların yer alacağı ilk etkinlik olan Xbox Games Sunumu'nda yeni Call of Duty oyununu duyurmayı hedefliyor. Bu etkinlik 9 Haziran tarihinde canlı olarak yayınlanacak. Öte yandan yeni oyunun ilk günden Game Pass'te olacağı bildiriliyor.
 
Güncelleme: Oyun resmi olarak duyuruldu. Adı belirtildiği gibi Call of Duty Black Ops 6 olacak.
 
 
 
#1 
 
 
 
#2
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Call of Duty Black Ops 6'
The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor CCT Sezon 1 Global Finalleri'nin Şampiyonu Eternal Fire Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.5.2024 13:57:03

0
CoD: Black Ops - Cold War şüphesiz serinin en iyi hikayesine ve hikaye anlatıma sahip oyunuydu. Bu oyunun da her yönüyle çok başarılı olacağı şüphesiz. Elbette sadece hikaye değil, CoD serisinin olayı MP kısmıdır ve bunun da muazzam olacağı garanti, oyunun geliştiricisi Treyarch... bu yeterli bir şey. Treyarch her zaman CoD serisini MP olarak ileriye taşıyan stüdyodur. Burada seri ile alakası olmayan dostlarımızın yorumlarını görüyorum... Kimisi fragmanın olayını anlayamamış, kimileri oyunun boş olacağını vs. söylemiş. Öncelikle Treyarch oyunlarının geçmişini bile kişi zaten şu tanıtımın da ne olduğunu anlar, bu adamlar her zaman için oyunlarını Black Ops serisini bu şekilde tease ederler. Boş oyun olduğunu düşünen genç dostumuzun da zaten seriden hiç bir şekilde haberi yok. Sorsan CoD oyunlarını farklı üç stüdyonun bile geliştirdiğinden haberdar değildir elbette. Neyse, boş ve zevzeklik dolu yorumları dikkate almaya bile gerek yok pek. Serinin hayranları için bu sene önemli ve onlar zaten ne göreceğini biliyorlar bu oyundan. Bir sene gecikmeli de olmuş olsa sonunda tekrardan gerçek bir CoD oyunu oynayabileceğiz. Ahmak yeni nesil için yapılan, "casual" etiketli oyuncular için yapılan saçmalıklardan sıkıldık üç senedir...

BSC Misafiri

24.5.2024 00:34:39

0
Xbox Series S'den çekilmiş reel gameplay bu:

Fearless_tr

23.5.2024 23:02:20

0
Bombos bir oyun geliyor yine hazir olun

lextor

23.5.2024 22:51:48

0
Multiplayer of Duty. Adam gibi senaryolu yeni nesil tatmin edici modern savaş oyunu oynayamadım ya ona yanarım.

ruzbey35

23.5.2024 22:07:37

0
Bu nasıl fragman ya ne bu şimdi ne anlattı oynanıştan görüntü mü var.

Babblebabble

23.5.2024 21:34:59

0
Ne bu canlı kayıt mı yoksa unrecord, bodycam gibi mi olacak oyun ya da birkaç görev.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız