Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"İptal Edilen Star Wars Ragtag Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Star Wars Oyunu Olabilirdi"

 
Dead Space serisinin geliştiricisi Visceral Games, kod adı Project Ragtag olan hikaye tabanlı çizgisel aksiyon macera türünde bir Star Wars oyunu geliştiriyordu fakat bu oyun Electronic Arts tarafından iptal edildi ve stüdyo kapatıldı.

Eski Visceral Games yapımcısı Zach Mumbach tarafından belirtilene göre Project Ragtag iptal edilmeseydi inanılmaz derecede iyi yapılmış 12 saatlik bir deneyimle gelmiş geçmiş en iyi Star Wars oyunu olabilirdi ve Yılın Oyunu kategorisinde aday gösterilebilirdi.

Zach Mumbach, Minnmax ile gerçekleştirdiği röportajda, geliştirici ekibe daha fazla zaman tanınsaydı ne olurdu sorusuna "Şimdiye kadar yapılmış en iyi Star Wars oyunu olabilirdi. Hikaye, kurgu ve karakterler çok iyi hazırlanmıştı fakat bunu gerçekleştirmek biraz zaman alacaktı" yanıtını verdi.
 
Oyunun bir sahnesinde "Sizi avlamaya çalışan bir AT-ST'den koşarak kaçmaya çalışıyordunuz ve dar yollardan, her şeyi yıkarak geçiyordunuz" ve Frostbite oyun motoruyla yıkılabilirliği tam olarak kullanıyordu. Oynanış Star Wars Uncharted olarak tanımlandı.
 
Zach Mumbach ayrıca Electronic Arts'ın tek oyunculu deneyimlere olan önyargısının oyunun iptaline yol açtığını ve Star Wars Jedi: Fallen Order ile birkaç yıl sonra tekrar bu formüle geri döndüklerini görmenin kadar sinir bozucu bir durum olduğunu ifade etti.
 
Electronic Arts, Star Wars IP'sinin finansal performansından oldukça memnun ve ileride daha fazla Star Wars oyunu çıkarmayı planlıyor. En yakında 2 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak Star Wars: Squadrons var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
Xbox Series X'in Çıkış Tarihi 6 Kasım Olabilir İkinci Dünya Savaşı'ndan Esinlenen WM PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2020 01:43:31

0
CYBERPUNK ÇIKSADA BU EA İ Bİ GÖMSE.

kaan0101

13.8.2020 10:21:44

+1
Röportaj eksik kalmış , Mumbach bizim stüdyomuz single player için en yetenekli isimleri barındırıyordu , stüdyo tek oyunculu için oluşturulmuştu ve sadece bu işe odaklanmışlardı , daha sonra ea bunlara , ne single oyunu kardeşim siz çok oyunculu oyun yapın ,single player oyunda para yok devir cihcken chicken winner devri demiş, bu adamlarda çok oyunculu için yeni iş alımları yapmış ve single odaklı çalışanlarda ayrılıp başka stüdyolara gitmiş Crystal dynamic vs. , fallen order ı oynadınmı diye sormuşlar oda hayır demiş :D

Venomless

13.8.2020 00:13:01

0
Jedi Fallen Order gayet sıkıcı bir oyun Cal dışında oyundan ne bir karakter hatırlıyorum ne başka bir şey, Mekanikler klasik souls kafası macera öğeleri ile dolu ortanın biraz üstü bir oyun, ha oyunda bir sürü bug flnda cabası özellikle optimizasyon konusunda baya kötü. Kısaca milletin açlığı olmasa ortalama puanlar alırdı.

Zarbo257

12.8.2020 23:16:11

+3
Jedi Fallen Order gibi dünyanın en basit mekaniklerinden oluşan, türe hiç bir yenilik getirmeyen, Ordan buradan toplama mekaniklere ve bi şeye bağlanmayan senaryoya sahip bir oyuna çok sağlam diyorsan hiç sekiro falan oynamamışsın. Fallen order olsa olsa alelade ortalama bir oyun olur. Milletin bu kadar puan vermesinin sebebi tamamen yıllardır eli ayağı düzgün bir star wars oyunu görmediklerinden beklentiyi düşük tutmalarından yani.

Anvil_4

12.8.2020 22:45:25

+2
O oyun kesinlikle guzel dinilebilecek bir oyun degildi,Tum dunya biliyorki sirf EA singleplayer oyunlari birakmasin diye fazla puan verdiler.Hikayesi assiri basit,Oyunda cok fazla bug vardi,Oynanis ve mekanik desen Dark Souls la ayniydi

alpalp84

12.8.2020 21:54:58

+1
Sevgili çöpçü kardeşim, bahsettiğin oyun son SW filmlerinden daha fazla ve kaliteli senaryoya sahip 80-90 not ortalaması alan çok sağlam bir oyundur.

Zarbo257

12.8.2020 21:10:58

0
Bu güzelim oyunu iptal edip Jedi Fallen Order çöpünü çıkarttın ya EA allah tependen baksın. Keşke şu isim hakları elinden alınsa da sağlam bir oyun görsek.

Himurajutsu

12.8.2020 20:20:39

0
EA'ın elinde harap olan oyun yapımcıları.... Bir insan bu şirketin çatısı altında sadece para için çalışıyordur. Yoksa vizyon için değil.

TheNewAtilla

12.8.2020 19:04:05

0
Visceral gamesin kapasitesi belli. Respawn kadar iyi bir oyun yapabileceklerini hiç sanmıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız