Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İnteraktif Film Oyunu Silent Hill: Ascension Duyuruldu

 
 
Genvid, Behavior Interactive, Bad Robot Games ve dj2 Entertainment, Konami ile ortaklaşa olarak oyunculara sunulacak olan interaktif film oyunu Silent Hill: Ascension'ı duyurdu. Bu oyun ile tüm topluluk Silent Hill dünyasını şekillendirecek. Platformlar ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Duyuru fragmanında telefon yazışması karşımıza çıkıyor. Burada bir tehlikenin ortaya çıktığı ve kaçmamız gerektiği belirtiliyor. Ardından elindeki mızrağı - demiri yere vuran bir karakter karşımıza çıkıyor. Bu görsel ve içerik dışında herhangi bir detay verilmedi.
 
Silent Hill: Ascension etkileşimli bir dünyayı oyunculara sunacak. Böylece Silent Hill etkinliği kapsamında toplamda dört oyun duyuruldu. Bu oyunlar arasında Silent Hill: Ascension, Silent Hill F, Silent Hill 2'nin Remake Sürümü ve Silent Hill: Townfall yer alıyor. 
 
Duyuru fragmanı
 
 
 
Röportajlar
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Annapurna Interactive, Silent Hill: Townfall Adlı Yeni Oyunu Duyurdu Devil May Cry 5 Satışları Altı Milyonu Aştı

Ziromen

20.10.2022 13:38:35

0
Oyuncuların kafasına kürekle oyun atmakta moda oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız