Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İngiltere'de Haftanın En Çok Satanları


     İngiltere'de haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Örümcek Adam bu hafta doğrudan liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Diğer taraftan Titanfall'un uzun süredir üst sıralarda bulunması da dikkat çekici.

    Listede iki FIFA oyununun bulunması da İngilizlerin futbol oyunlarına ne kadar düşkün olduklarını gösteriyor. İşte haftanın en çok satanları:
 
1- The Amazing Spider-Man 2
2- Titanfall
3- FIFA 14
4- 2014 FIFA World Cup Brazil
5- Call of Duty: Ghosts
6- Minecraft Xbox 360 Edition
7- Lego The Hobbit
8- The Lego Movie Videogame
9- Child of Light
10-Battlefield 4
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Spiderman Titanfall FIFA 14 İngiltere Satışlar
Söylenti: Demon's Souls 2, Playstation 4'e Özel Geliyor Titanfall: Expedition DLC'sinden 5 Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ouroboros_Tasarım

7.5.2014 00:14:04

0
En iyi spiderman ultimate

BSC Misafiri

6.5.2014 18:40:19

0
tek kelimeyle rezalet bir oyundu benim için büyük hayal kırıklığı oldu

MiyopBey

6.5.2014 16:23:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257 Nasıl ya cidden the amazing spider man-2 yi 1 den kötü mü buldunuz yav ilk defa seride bulutlara değil de binalara ağ atıyoruz animasyonlar hoş sadece konu çok dağınık ve boss savaşları aşırı basit olmuş.Ağ atarak binalar arasında gezmek için bile alınabilir.Bence de Spider Man de Batmanden daha fazla potansiyel var ama kullanamıyorlar keşke kullansalar..
Zaten tek gelişen yanı şehirde dolaşmak olmuş.Ama bir şehirde dolaşmak oyunu kurtarmıyor ne yazık ki önceki oyun çok daha iyiydi kesinlikle. Umarım yapımcılar çok sattı diye oyunun beğenildiğini düşünmez.Yeni nesil için alacak oyun yok o yüzden bu durumda bence. Bu arada Web of Shadows'u Treyarch yaptı ve ondada bulutlara ağ atıyorduk.Benim için Web of Shadows en iyi Spider-man oyunu.

Zarbo257

6.5.2014 14:02:54

+1
Nasıl ya cidden the amazing spider man-2 yi 1 den kötü mü buldunuz yav ilk defa seride bulutlara değil de binalara ağ atıyoruz animasyonlar hoş sadece konu çok dağınık ve boss savaşları aşırı basit olmuş.Ağ atarak binalar arasında gezmek için bile alınabilir.Bence de Spider Man de Batmanden daha fazla potansiyel var ama kullanamıyorlar keşke kullansalar..

Hobits61

6.5.2014 13:46:19

+1
Spider-Man 3 oyunu vardı hiç unutamadım hayla onu.Oyun öyle bir güzeldi ki hiç bir Spider Man oyunu onun yerini dolduramadı..

aksiyon95

6.5.2014 13:22:12

+2
Ah be Spider-Man...Hep belli bir kalitede takılan, asla sınırları zorlamayan bir efsane olmaya çalışmayan oyunları oldu hep.Activision ve Beenox hiç çabalamıyor.Tamam The Amazing Spider-Man (2012) de yine önceki oyunlar gibi belli bir kalitedeydi ama Spider-Man'in Friend Or Foe ve Edge Of Time faciaları dışında oyunları hep 7.0-8.0 arası puanlarda takılıp kaldı. Eskiden Treyarch'ın yaptığı Spider-Man'ler daha bir zevkliydi hiç değilse Beenox'un oyunları gibi bulutlara ağ atma olayı yaşanmazdı.Özellikle Spider-Man 2 (PS2) ve Spider-Man 3 (PC,PS3,XBOX360) gerçekten ağ sistemi konusunda tekti ve Spider-Man 2 efsanedir bilirsiniz. Spider-Man'de Batman'den daha fazla bir potansiyel olduğuna inanıyorum.Eğer cidden Rocksteady gibi bir firma üzerinde 2,5-3 yıl çalışacağı bir Spider-Man geliştirirse ve Spider-Man 1994 The Animated Series' (Hani şu bir zamanlar Fox Kids, Jetix de yayınlanan) de ki görebildiğimiz her şeyi yapabilirsek ve o atmosfer sağlanırsa efsanenin ötesi bir oyun olur.Klasikler arasına girer.

thief garrett

6.5.2014 12:31:16

-1
bir oyun 2 oyunda ilk oyundan nasıl kötü olabilir bunu anlatıyor bize the u.spiderman 2
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız