Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İngiltere Satışlarında Minecraft Çılgınlığı

 
    Minecraft'ın Xbox 360'a özel çıkan sürümü İngiltere satışlarına damgasını vurdu. The Last of Us'ın halen ilk 3 sırada olduğunu 3DS'e çıkan Animal Crossing: New Leaf'ın da buraya yerleştiğini ve çok beklenen Pikmin 3'ün bu listeye 15. sıradan girmesi dikkat edilmesi gereken diğer detaylar.

1. Minecraft: Xbox 30 Edition (Microsoft)
2. The Last of Us (Sony)
3. Animal Crossing: New Leaf (Nintendo)

4. FIFA 13 (EA)
5. The Smurfs 2 (Ubisoft)
6. Far Cry 3 (Ubisoft)
7. LEGO Batman 2: DC Super Heroes (Warner Bros)
8. Call of Duty: Black Ops II (Activision)
9. Tomb Raider (Square Enix)
10. Assassin’s Creed III (Ubisoft)
11. Mario and Luigi: Dream Team Bros (Nintendo)
12. LEGO The Lord of the Rings (Warner Bros)
13. Max Payne 3 (Take-Two)
14. Grand Theft Auto IV (Rockstar)
15. Pikmin 3 (Nintendo)
16. Need for Speed: Most Wanted (EA)
17. Battlefield 3 (EA)
18. Grand Theft Auto Episodes: Liberty City (Rockstar)
19. The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary Edition (Bethesda)
20. The Sims 3: Island Paradise (EA)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson ingiltere satışları Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Avustralya'ya Farklı Bir Saints Row IV WoW: Mists of Pandaria için Animasyon Serisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

GT_55

6.8.2013 01:01:50

-1
Benim için dünyanın en çöp oyunu, sevene de saygımız sonsuz tabi.Zevk meselesi sonuçta.

ultralisan

5.8.2013 22:48:42

0
Valla ne desem bilemedim.

any77

5.8.2013 18:50:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Oynayana ve oyuna tabi ki de saygı duyarım ancak benim orijinal olarak edinip pişman olduğum, belki de kişisel zevklerime uymadığından ötürü bir türlü ısınamadığım bir oyun olarak kaldı ve kalacak (sanırsam) Minecraft ... Oyunlar eğlence için vardır pek tabi, ama artık günümüz teknolojisinin gözlerimizde ve zihnimizde oluşturmuş olduğu perspektifler sayesinde -atmosferi ve gerçekliği- ile bir nebze de olsa oyuncuya oynadığı evrenin içinde olma hissiyatını daha kolay yaşatan oyunlar ilgimi çekiyor. Bağımsız yapımlar olsun, şu son dönemde moda olan retrolar olsun, pixel pixel oyun kültürü olsun çok çerezlik duruyorlar ve anlık eğlence odağını hedef alıyorlar. Yani bi Witcher'ı nasıl 6 defa bitirdi isem, Elder Scrolls'ün her oyununu defalarca bitirmiş olmama karşın The Elder Scrolls Anthology'i sipariş ediyor isem , şu oyunların da yüzüne o kuvvet ile bakamıyorum. Kendimi oyunun içine sokamıyorum, düşleyemiyorum, bütünleşeceğim bir karakter yok orada, yada efsane sahneler-replikler. Burada ki asıl yanılgı ise işte bu tarz oyunları beğenmeyen insanların biraz argoya kaçan sitemkar yorumları sonucu oluşuyor. Şu oyunları seven kesim de " siz oyundan anlamıyorsunuz kardeşim " entelliği ile cevap verince olan oluyor. Zevk ve renk meselesi. İmkanım olsa paramın iadesini isteyeceğim bir oyun. Başkasına göre de hiç bir oyuna değişmeyeceği bir oyun... Saygı duymak lazım. Kalkıpta o oyunu oynuyor diye o şahsı çarmıha gerecek halimiz yok :) Sevgilerimle, saygılarımla.
Aynen öyle diyorum bende... Harfi harfine yazmışsın gerçekten Ben karakter ile bütünleşip saatlerce üzerinde oturabileceğim oyunlar arıyorum. Genelde pixel oyunlar casual kitlenin dikkatini çekiyor. Çünkü anlık eğlenceyi amaçlıyorlar ama video oyunları yani senaryolu karakter'li oyunlarda ilk 10dk sıkıyor ama kendini hikayeye kaptırırsan 2 gün kalkmazsın pc başından....

freshmind

5.8.2013 18:15:13

+3
Oynayana ve oyuna tabi ki de saygı duyarım ancak benim orijinal olarak edinip pişman olduğum, belki de kişisel zevklerime uymadığından ötürü bir türlü ısınamadığım bir oyun olarak kaldı ve kalacak (sanırsam) Minecraft ... Oyunlar eğlence için vardır pek tabi, ama artık günümüz teknolojisinin gözlerimizde ve zihnimizde oluşturmuş olduğu perspektifler sayesinde -atmosferi ve gerçekliği- ile bir nebze de olsa oyuncuya oynadığı evrenin içinde olma hissiyatını daha kolay yaşatan oyunlar ilgimi çekiyor. Bağımsız yapımlar olsun, şu son dönemde moda olan retrolar olsun, pixel pixel oyun kültürü olsun çok çerezlik duruyorlar ve anlık eğlence odağını hedef alıyorlar. Yani bi Witcher'ı nasıl 6 defa bitirdi isem, Elder Scrolls'ün her oyununu defalarca bitirmiş olmama karşın The Elder Scrolls Anthology'i sipariş ediyor isem , şu oyunların da yüzüne o kuvvet ile bakamıyorum. Kendimi oyunun içine sokamıyorum, düşleyemiyorum, bütünleşeceğim bir karakter yok orada, yada efsane sahneler-replikler. Burada ki asıl yanılgı ise işte bu tarz oyunları beğenmeyen insanların biraz argoya kaçan sitemkar yorumları sonucu oluşuyor. Şu oyunları seven kesim de " siz oyundan anlamıyorsunuz kardeşim " entelliği ile cevap verince olan oluyor. Zevk ve renk meselesi. İmkanım olsa paramın iadesini isteyeceğim bir oyun. Başkasına göre de hiç bir oyuna değişmeyeceği bir oyun... Saygı duymak lazım. Kalkıpta o oyunu oynuyor diye o şahsı çarmıha gerecek halimiz yok :) Sevgilerimle, saygılarımla.

Guest-90F2E1A19

5.8.2013 16:59:49

0
Minecraft'ı sevene saygım var ama hem realistik hem özgür oyunları sevdiğim için TES, GTA, RDR favorilerim. Bir şeyler inşa etmek isteyenler içinse Skyrim Creatin Kit öneririm harbi eğlenceli ev, zindan falan yapmak :D Nexus'ta paylaşırsınız hem modlarınızı :D

Uncy

5.8.2013 15:33:00

0
Minecraft gerçekten arkadaşlarınızla oynadığınız sürece çok eğlenceli olabiliyor.

Soul741

5.8.2013 15:04:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x yaw adamlar 1000$ oyun yapıyorlar milyonlar kazanıyorlar son yılların en balon ve beş para etmez oyunu
Son yılların en gereksiz mesajı.

gamer-x

5.8.2013 14:31:10

-2
yaw adamlar 1000$ oyun yapıyorlar milyonlar kazanıyorlar son yılların en balon ve beş para etmez oyunu

BSC Misafiri

5.8.2013 14:27:52

0
Konsol yeni olmasına rağmen 2-3 oyun sonra bende alacağım hem oyun süper hem de kutusu müthiş gözüküyor.

Bowser Zeki

5.8.2013 14:27:48

0
Meanwhile in animal crossing

Sherlock69

5.8.2013 14:27:30

+3
@Rivendell Sen mevzuyu anlamamışsın kardeş :)

PSBoy

5.8.2013 14:07:31

+1
quote:

Orijinalden alıntı: \RivenDeLL// Valla kim ne derse desin minecraft hak etmiyor bu kadar ilgiyi. Last uf us'tan üstün tutuluyoryaa.. Başka bir şey demiyorum. Minecraft kadar üzerinde uğraşılmamış bir oyun daha yoktur. Hiç bi uğraş yok ki? Texture desen kare kare. Grafik desen o yok. Fizik zaten yok. Saçmalık yani. Kareleri üst üste koymaktan mı zevk alır bi insan yok kendini gerçek bir savaşın içinde bulan mı???
Adamlar sence ultra realistiği mi amaçlamış ultra özgürlüğü mü onu bir sor bakayım aynı zamanda üstüne uğraşılmamış demişsin diyecek bir şey bulamıyorum sen bu oyunda yapabileceğin crafting olayını hiçbir oyunda yapamazsın aklına gelmeyecek şeylerden aklına gelmeyecek şeyler yapıyorsun aynı zamanda gerçek savaş demişsin sen hiç kendini zombilerin arasında hayatta kalmaya çalışırken buldun mu bu arada The Last Of Us'ı falan kötülediğim yok oyun GOTY adayı gözümde daha ne olsun o atmosfer hiçbir oyunda yok o duygusallık hiçbir oyunda yok ama Allah aşkına birbirinden tamamen zıt 2 oyunu karşılaştırma

any77

5.8.2013 13:49:08

-3
Valla kim ne derse desin minecraft hak etmiyor bu kadar ilgiyi. Last uf us'tan üstün tutuluyoryaa.. Başka bir şey demiyorum. Minecraft kadar üzerinde uğraşılmamış bir oyun daha yoktur. Hiç bi uğraş yok ki? Texture desen kare kare. Grafik desen o yok. Fizik zaten yok. Saçmalık yani. Kareleri üst üste koymaktan mı zevk alır bi insan yok kendini gerçek bir savaşın içinde bulan mı???

Psychotechnic

5.8.2013 13:21:28

0
Çüş anasını satıyım GTA IV' çıkalı 5 sene oldu hala ilk 15'te :D

Sherlock69

5.8.2013 12:23:38

+1
Minecraft mimarlık oyunu gibi ve her insan bu tür oyunlardan hoşlanır kendini özgür hisseder ;) başarılı olduğu yönlerden sadece bi tanesi bu.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız