Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous 2'nin Karma Sistemini Anlatan Videolar

Geliştirici Sucker Punch, oyunun grafikleri konusunda çok iddialı

     Sony'nin Türkçe seslendirme ve altyazı desteği ile çıkaracağını açıkladığı inFamous 2'nin yeni videoları yayınlandı. Bu videolarda oyunun "Karma" sistemine yakından bakıyoruz.
 
     Videolarda Karma sisteminin oyunun gidişatına nasıl etki ettiği anlatılıyor. Bu videolardan birinde dostumuz Zeke'in kurtarma planını uyguluyoruz. Esir alınmış polisleri kurtarmak için çabaladığımız bu görevde bir konvoy'u durdurup polisleri serbest bırakıyoruz. Polisler de diğer polis arkadaşlarınız kurtarabiliyorlar. Bunun sonucunda Kuo adlı kadın karakterimiz de serbest kalıyor. Buna rağmen şehirdeki polis sayısında da artış yaşanıyor.
      
      Diğer videoda ise Nix adlı kaos yaratmaya meyilli karakterin planını uyguluyoruz. Şehirde küçük bir Kaos çıkardıktan sonra bir tranvay'ı düşmanlarımızın merkezlerinden birisini yıkmak için kullanıyoruz. Daha sonra Nix ile birlik olup düşmanları temizliyoruz. Bunun sonucunda yine Kuo serbest kalıyor, ama Karma sistemi iyi yönde gelişmiyor.
 
      İlk oyunda da Karma sistemi bulunmasına rağmen, inFamous 2'de seçimlerimiz sonucunda durumumuz daha fazla değişecek. Şehirdeki insanların bize bakış açısı, polis sayısının artı azalması gibi etkenler çok önemli olacak.
 
      Sucker Punch tarafından geliştirilen inFamous 2 görsellerinin yanı sıra içeriği ile de oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Bu yıl içinde piyasaya çıkacak oyun Playstation 3'ün önemli "özel" oyunlarından bir tanesi olacak.
 
      Zeke'in tavsiyesinin olduğu videoyu buradan, Nix'in görevinin videosunu ise buradan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch Sony infamous 2
THQ, Metro 2034'e Daha Fazla Destek Verecek Activision, Take Two'yu Satın Mı Alacak?

BSC Misafiri

12.2.2011 15:26:55

0
şehir ilk oyundaki şehre göre daha iyi gözüküyor..yıkılabilir çevre çok güzel olmuş ilk oyunda yokluğu hissediliyordu..elektriği daha çok kullanabiliyoruz ilk oyunda bar hemen bitiyordu...yeni özellikler çok iyi görünüyor şu arabayı kaldırıp fırlatması gibi.karma sistemi oyunda daha çok kullanılırsa oyun süresi de artar diye düşünüyorum. ama cole un sesi iyiydi niye değiştirdiniz sanki. :( ayrıca yanında başka biriyle ilerlemek iyi olmuş ilk oyunda zeke vardı bi işe yaramıyodu ama bu nix fena !! bide biraz güzel olaymış :) neyse süper bi oyun olacak. yıl sonunda UNCHARTED 3 ile birlikte toptan alacağım oyunlardan biri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous 2
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız