Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Türk Gemisi Muavenet World of Warships’e Ekleniyor!

 
 
Dünyaca ünlü denizcilik MMO oyunu World of Warships'in yayıncısı ve geliştiricisi Wargaming, Muavenet muhribini oyuna dahil etti. Türk gemisinin oyuna eklenmesini, ünlü oyuncu Murat Serezli tarafından seslendirilen ilk Türk komutan içeriğinin eklenmesi takip edecek.
  
Türk Oyuncu Topluluğu Seslendirme için Murat Serezli’yi Seçti
 
 

Erken Erişim'de 24 Mayıs'tan itibaren oyun içinde mevcut olan Türk muhribi Muavenet, yeni Pan-Avrupa muhripleri serisinin başlangıcını oluşturuyor. Oyundaki gemi, V. rütbeden başlayarak, 1946'dan 1960'a kadar Türk Donanması'nda hizmet veren gerçek muhrip Muavenet'e dayanıyor. Bu yeni serinin tamamen yayınlanacağı 19 Temmuz'daki 12.6 güncellemesinde ilk Türk komutan da oyuna katılacak. Ücretsiz olarak sunulan bu yeni eklenti ünlü oyuncu ve yönetmen Murat Serezli tarafından seslendirilecek. Kendisi de 40 yıldır uslanmaz bir bilgisayar ve konsol oyuncusu ve koleksiyoneri olan Serezli, World of Warships'in Türk oyuncu topluluğu tarafından kendi dillerinde seslendirme yapması için seçildi.
 
 
 
Türk Oyuncular Artık Türkçe Seslendirmenin Keyfini Çıkaracak 
 

World of Warships Bölgesel Yayın Direktörü Christian Bergmann, Türkiye'nin World of Warships için en önemli Akdeniz pazarlarından biri olduğunu ve topluluğa bir teşekkür olarak, ekibin onlara kültürel olarak anlamlı bir hediye vermek istediğini söyledi.
"Murat Serezli, Türkiye'nin en büyük aktörlerinden biri ve oyunda bir komutanı seslendirecek olması heyecan verici. Küresel bir oyun oynarken kendi dilinizi duymaktan daha güzel bir duygu yoktur ve Türk topluluğumuz bu eklemeyle bunu yapabilecek. Oyuncular Murat'ın talimatlarını Türkçe olarak duyabilecekler" dedi.

İstanbul’da World of Warships Topluluk Etkinliği Rüzgarı Esti
 
 

World of Warships 3 Haziran Cumartesi günü İstanbul'daki Estanbul eSport oyun merkezinde kendi oyuncu topluluğu için bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte oyuncular Murat Serezli ile fotoğraf çektirip soru sorarken, oyunda bulunan tüm gemileri oynayabildi ve nadir eşyalar kazanmak için çeşitli mücadelelere katıldılar.
 
World of Warships'i ücretsiz olarak indirmek veya topluluk etkinliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://worldofwarships.eu/en/news/community/wows-is-sailing-to-turkey adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Muavenet Türk gemisi Murat Serezli World of Warships
Diablo 4 Oyuncusu 54 Saatin Ardından Karakterini 100. Seviyeye Ulaştırdı Ubisoft'un Yeni Yarış Oyunu The Crew Motorfest'in 25 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alex59

7.6.2023 00:10:28

+2
Düşürülen 2 helikoptere misilleme olsun diye batırıldığı düşünülen gemiyi oyuna koyup tekrar tekrar batırmak hem şehitlere hem Türk milletine hakaret gibi bir eylemdir.

***Respect***

6.6.2023 22:31:21

+1
Türk donanmasında başka gemi kalmamış gibi özellikle bu geminin eklenmesi art niyetli bir hareket. Resmen dalga geçme amaçlı yapılmış.

BSC Misafiri

6.6.2023 18:00:18

+3
30 yıl önce tatbikatta amerikanın kasıtlı olarak vurduğu v şehit verdiğimiz gemi. Manidar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warships
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız