Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İlk Enslaved Detayları ve Taramaları

Oyunda bize eşlik eden Trip , Heavenly Sword'un ana karakteri Nariko'ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Ps3'ün beğeni toplayan aksiyon oyunu Heavenly Sword ile tanıdığımız Ninja Theory tarafından geliştirilen , Namco Bandai'nin yayıncılığını üstlendiği aksiyon oyunu Enslaved'a ait ilk  detaylar ve taramalar , Gameinformer'ın yeni sayısıyla birlikte ortaya çıktı.

İşte Enslaved'e ait açıklanan ilk detaylar:

-Oyun ,  3. ve 4. dünya savaşlarının sonrasında  , perişan halde bulunan ve insanların harabelerde yaşadığı Amerika'nın New York kentinde geçiyor.
-Oyunda monkey isminde , hayatını insanlardan uzakta ve yalnız başına geçiren , güçlü bir karakteri yönetiyoruz.
- Enslaved , Monkey'in  köle taşıyan bir gemi tarafından yakalanmasıyla başlıyor. Burada  ise oyun boyunca bize eşlik edecek olan Trip adındaki eğitimli  bayan karakterle karşılaşıyoruz.
-Trip , elektronik ve sessizce birşeyler aşırma gibi konularda uzman bir karakter. Köle gemisinden kaçmanızda size büyük yardımı dokunuyor.
-Köle gemisinden kaçtıktan sonra Monkey ,  alnında Trip tarafından yerleştirilmiş , kendisini kontrol eden bir kafa bandı buluyor ve  evine dönmesine yardımcı olması için Trip tarafından zorlanıyor.
-Oyunda coop modu bulunmuyor ve yalnızca Monkey'i kontrol etmemize izin veriliyor.
-Oyunda ilerlerken karşımıza çıkan robotlarla savaşıyoruz. Robotları alt ettikten sonra ortaya çıkan orblarla karakterimizin silahlarını güçlendirebiliyoruz.
-Heavenly Sword'da Kral Bohan'ı seslendiren ve oynayan ünlü aktör Andy Serkis , Enslaved'de Monkey'i canlandırıyor ve oyundaki rol taksimi konusunda sorumlu kişi olarak yapımda yer alıyor.
-Oyunun diyaloglarını "28 Gün Sonra" filminin yazarı Alex Garland  , müziklerini ise Nitin Sawhney hazırlıyor.
-Ninja Theory , Heavenly Sword'daki yüz ifadeleri sisteminin Enslaved'de tüm vücuda adapte edildiğini belirtiyor.

Unreal Engine 3 ile hazırlanan ve 2010 yılında piyasaya sürülmesi planlanan oyunun Gameinformer'dan alınan taramalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Enslaved
Uncharted 2 Multiplayer Demo Detayları FF13 Karakter Tasarımı Çalıntı mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Enslaved
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız