Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

id Software'dan DOOM Eternal Oyuncu Topluluğuna Mesaj

 
DOOM Eternal geliştiricisi id Software, oyuncu topluluğuna özel bir mesaj paylaştı.

Oyunculara teşekkürlerini sundular, 2020'nin nasıl geçtiğini paylaştılar ve 2021'de DOOM Eternal için planlanan içeriklerden bahsettiler.

"Harika DOOM Eternal topluluğumuza,

2020'nin sonuna gelirken, id ekibi olarak bu yıl DOOM Eternal ve stüdyomuza destek veren milyonlarca oyuncuya en içten teşekkürlerimizi ve minnettarlığımızı sunuyoruz. Ocak ayında, 20 Mart olarak belirlediğimiz çıkış tarihini duyururken bu yılın getireceği delilik ve zorlukları asla tahmin edemezdik. Tüm bu olanlara rağmen desteğiniz, sabrınız ve tutkunuz gerçekten ilham verici oldu. Elbette oyun geliştirmenin zorlukları, bu salgın sırasında birçok kişinin yaşadığı zorluklara kıyasla hiçbir şey sayılır. İşte tam da bu yüzden DOOM Eternal ile eğlenceli vakit geçiriyorsanız, ufak da olsa kaçış veya stres atma aracı olarak kullanabiliyorsanız, bunu sağlayabilmek bizim için dünyalara bedel.

Ekibimiz evden çalışmaya başlayalı yaklaşık 10 ay oldu. Invansion modu, beklenen modlarımızdan bazıları ve BATTLEMODE içerik güncellemelerindeki gecikmelerden dolayı biraz canımız sıkılmış olsa da yaptığımız işten son derece gurur duyuyoruz. Öncelikli odak noktamız, hikaye genişletmelerimizin geliştirilmesiydi ve bunlardan ilki olan The Ancient Gods - 1. Bölüm, yaptığımız en ilginç savaşlarla oyunculara meydan okuyor. Hareket halindeyken DOOM Eternal oynamak isteyenlere DOOM Eternal'ı Swich'te çıkardık. Bu platforma kaliteli bir DOOM deneyimi daha taşımak için Panic Button'ın yetenekli ekibiyle bir kez daha birlikte çalışmak büyük bir zevkti.

Önümüzdeki yıl için iddialıyız. İkinci DOOM Eternal genişletmemiz The Ancient Gods - 2. Bölüm, DOOM (2016) ile başladığımız hikayenin destansı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacak. Bu nedenle bu paketteki her şeyi deneyimlemeniz için sabırsızlanıyoruz. Gelecek yıl için yol haritamızda; tam yeni nesil desteği, Switch hikaye genişletmeleri ve diğer ekleme ve geliştirmeler bulunuyor. Ayrıca DOOM Eternal'ın keyfini arkadaşlarınızla birlikte çıkarmanın daha fazla yolunu sunmak da hedeflerimiz arasında. Invansion modumuzun yanı sıra yeni haritalar, yeni iblisler ve yenilenmiş rekabetçi yapı gibi BATTLEMODE eklemeleriyle ilgili çalışmalar da devam ediyor. Bu yıl resmi DOOM Discord kanalımız, topluluk tarafından yönetilen Spicy Demons BATTLEMODE Discord kanalımız ve Slayer Club gibi sosyal topluluklarımızda muazzam bir büyüme gördük. Önümüzdeki yıllarda keyfini çıkarabileceğiniz yeni sosyal özellikler, modlar ve içeriklerle 2021 boyunca bu muazzam toplulukları desteklemek ve genişletmek için çok heyecanlıyız. Zaten bu toplulukların bir parçasıysanız, teşekkür ederiz. Sizi ekibimizin bir uzantısı olarak görüyoruz ve DOOM Eternal'a sunduğunuz her şey için gerçekten minnettarız. Henüz bu toplulukların bir parçası değilseniz fakat rekabet için harika tüyolar veya size benzer yetenekte oyuncular arıyorsanız, lütfen bu harika kaynaklara bir göz atın.

Sık sık söylediğimiz gibi, oyun dünyasının en iyi hayranlarına sahibiz ve yaptığımız her şey sizin desteğiniz ve hevesiniz sayesinde. Stüdyomuzdaki ve dünyanın dört bir yanındaki Bethesda yayın ekiplerimizdeki herkes adına size kucak dolusu teşekkürler. 2021'de sizleri görmek, sohbet etmek ve birlikte oynamak için sabırsızlanıyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
FunPlus Phoenix, Yıldız Oyuncu Nuguri'yi Transfer Etti! Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.12.2020 15:04:33

0
Herkese göre olmasa da oldukça yenilikçi bir oynanışı olan gönlümün GOTY'si. Iyi ki varsın DOOM!!!

BlackTower_35

18.12.2020 01:47:23

0
Sen artık Xbox exclusive bir oyunsun Doom. Sonraki oyununu heyecan ile bekliyoruz..

BSC Misafiri

17.12.2020 23:35:05

0
biz de teşekkür ederiz tekrar kaliteli bir fps deneyimi yaşattığınız için. bu yıl oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi.

Revrains

17.12.2020 22:44:42

0
Saf aksiyon muhteşem oyundu be

BSC Misafiri

17.12.2020 22:03:46

0
Tam anlamıyla old school bir fps oyunu yapmışlar,Id Sostware'ı Quake'2den beri çok severim.2020 senesi için Eternal'dan daha iyi bir oyun kesinlikle yok.

BSC Misafiri

17.12.2020 20:24:32

+1
Gerçekten harika bir oyun yapmışsınız. Benim gözümde yılın oyunu doom eternal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız