Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

id Software ile Doom Bestecisi Mick Gordon Yollarını Ayırdı

 
Doom Eternal geliştiricisi id Software ile ünlü besteci ve ses tasarımcısı Mick Gordon yollarını ayırdı ve bir daha beraber çalışacak gibi gözükmüyorlar.
 
id Software'dan baş yapımcı Marty Stratton, reddit üzerinden paylaştığı açık mektupta, id Software ile Mick Gordon arasında Doom Eternal'ın müzikleriyle alakalı yaşanan olaylardan bahsetti ve oyunun şu anda geliştirilen DLC'sinde Mick Gordon ile birlikte çalışmadıklarını belirtti.
 
Bundan önce Mick Gordon da "bir daha beraber çalışacağımız konusunda şüpheliyim" demişti.
 
Olay kısaca şöyle: Mick Gordon ile id Software Doom Eternal'ın müzikleri için belli bir sayıda parça ve teslim tarihinde anlaşmış fakat ertemeye rağmen yetiştirilemeyeceği anlaşılınca id Software'ın baş ses tasarımcısı Chad Mossholder'ın da işe dahil edilmesine karar verilmiş. Bunun sonucunda ortaya iki farklı kişinin yorumuyla oluşturulmuş bir çalışma çıktı ve oyunun müziklerinin yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda oyuncu hayal kırıklığına uğradı. Bir kısım Mick Gordon'ı bir kısım da id Software'ı suçladı fakat Mick Gordon'ın sosyal medya üzerinden olayı netleştirmesinden sonra oklar id Software ve Chad Mossholder'a çevrildi. Sonuç olarak iki taraf da yaşananlardan memnun kalmadı.
 
Daha fazla detay için reddit.com 
 
Mick Gordon daha önce Need for Speed oyunları, Wolfenstein: The New Order, Doom 2016, Prey, Wolfenstein II: The New Colossus ve daha birçok projede çalıştı. Doom 2016 ve Wolfenstein II: The New Colossus'un müzikleri ile değerli ödüller kazanmayı başardı. Şahsi websitesini mick-gordon.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Doom: Eternal Doom Bethesda Softworks id Software
Solid Snake'ten Covid-19 Hayatta Kalma İpuçları Extraction'ın Netflix'te En Çok İzlenen Film Olması Bekleniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Doom: Eternal
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız