Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İçinizi Isıtacak Bir Oyun: Heart Forth, Alicia


     Castlevania: Symphony of the Night'ın içine çeken oynanışını hatırlar mısınız? Peki, Zelda oyunlarının devasa dünyasını veya Xenogears'ın etkileyici hikaye anlatımını? İşte size bahsedeceğim oyun, bu 90'larda geçen oyunların ruhunu taşıyor.
 
     Gökyüzünde Auster adlı bir adada geçen oyunda, Alicia adında büyücüyü bir kız çocuğunu  yöneterek kötülüğe karşı bir kez daha savaş vereceğiz. Kulağa oldukça sıradan gelen bu hikaye, oyunun trailer'ından da anlaşılacağı üzere aslında oldukça köklü ve içine çekecek şekilde detaylı. Alicia'nın hikayesi dışında oyun bize oldukça ilginç bir başka hikaye daha sunuyor. Oyun; yaptığımız seçimler boyunca karşımıza çıkacak olan The Woman hakkında live action trailerlar ile Heart Forth, Alicia evrenine başka bir pencereden bakmamıza olanak sağlayacak.
 
 
     2007'de yapımına başlanan oyun bugün hala tam olarak tamamlanmış değil. Bu yüzden Kickstarer'ın yardımına başvuran yapımcı, daha bir gün bile olmamasına rağmen an itibariyle 13,893 dolar toplayabilmiş.
 
      Bu az piksele ancak koskocaman evrene sahip oyun, Kickstarter'da başarılı bir şekilde finanse edilebilirse Mayıs 2015'de Pc oyuncularıyla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak kickstarter.com Action Adventure Heart Forth Alicia İndie Bağımsız Kickstarter
Metroid Yönetmeni Seriye Geri Dönme Niyetinde Değil Artık Twitch Üzerinden Oyun Satın Alabileceğiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

16.4.2014 23:11:18

0
Gözlerim yaşardı destek çıkılmalı çıkmayanları uyarmalı mükemmel oyun

BSC Misafiri

16.4.2014 19:00:52

0
BAĞIMSIZ programında görmeyi beklediğim oyun!!!!

Wayward Son

16.4.2014 17:37:05

0
Tamı tamına 54 dakika önce kendilerini desteklemiştim^^ Oyun gayet güzele benziyor. Akıcı dövüş mekanikleri, büyüler ve görsel tasarım olarak çok sağlam. Keşke Death in Candlewood'da bu şekilde başarılı olabilseydi ama kötü gidiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heart Forth, Alicia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız