Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPad 2 Duyurusu 2 Mart'ta Yapılacak

iPad 2 için bir çok söylenti yapılmıştı.

    iPad 2 için meraklı bekleyiş sona eriyor. Geçtiğimiz sene pazara sunduğu iPad ile tablet akımının fitilini ateşleyen Apple, hazırlık çalışmaları uzun süredir devam eden iPad 2 için 2 Mart'ta basın etkinliği düzenleyecek. Hatırlanacağı üzere şu an satışta olan birinci nesil iPad, Ocak ayında lanse edilmiş ve Nisan ayında satışa sunulmuştu.

     Önümüzdeki hafta Çarşamba günü yapılacak etkinlikle birlikte iPad 2'yi tanıtmaya hazırlanan Apple'ın, lansmanı takip eden süreçte yeni tableti pazara sunması bekleniyor. Pasifik saati ile sabah 10'da, GMT zaman dilimine göreyse akşam 6'da yapılacak etkinliği kimin sunacağı ise henüz bilinmiyor zira bilindiği üzere Steve Jobs sağlık sorunları nedeniyle, bir süre önce geçici olarak yetkilerini Timothy Cook'a bırakmıştı. İkinci nesil iPad'in çift çekirdekli işlemciye, geliştirilmiş ekrana ve güncellenmiş işletim sistemine sahip olması bekleniyor.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Donanımhaber iPad Apple iPhone Tablet PC iPad 2 2. nesil duyuru
ES V: Skyrim'in İlk Oyun İçi Tanıtımı Yarın "Killzone 3, PS3'ün Gücünü %100 Kullanmıyor."
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPad
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız