Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

eFootball PES 2021 Mobile 450 Milyon indirmeye Ulaştı

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün, eFootball PES 2021 Mobile'ın iOS ve Android platformlarında resmi olarak 450 milyondan fazla indirildiğini duyurdu. Bu dönüm noktasıyla birlikte bugünden itibaren özel bir oyun içi kampanya başlıyor. Ayrıca KONAMI, Eylül boyunca gelecek Unutulmaz Anlar (Iconic Moments) oyuncularını da belirledi.
 
9 Eylül- 23 Eylül arasında oyuna giriş yapan kullanıcılar 200'e kadar oyun içi Coin kazanabilir. 13 Eylül – 27 Eylül döneminde ise oyuncuları Worldwide Clubs Challenge ve Open Challenge adlı iki etkinlikte iki kat ödül kazanma fırsatı bekliyor.
 
*Iconic Moments futbolcuları, bu sonbaharda eFootball PES 2021 Mobile'dan güncellenecek olan eFootball™ 2022'nin yeni oyuncu kategorisi olan Legendary’ye (Efsane) taşınacak. Web sitesi üzerinden iki oyun arası transfer bilgileri de güncellendi. Detaylar yandaki linkte: LINK
 
*Iconic Moments oyuncularından "Legendary" olarak eFootball’a transfer edilen oyuncuların takımlarında ve özelliklerinde bazı farklılıklar olabilir.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
futbol simülasyon
Tiny Tina’s Wonderlands’ın Yıldızlarla Dolu Oynanış Fragmanı Çıktı God of War Ragnarok Yeni Ekran Görüntüleri

Hudson51

10.9.2021 10:57:04

0
Şu rakamlara bakınca Konaminin "mobile odaklanacağız" açıklamasını daha anlamlı buluyorum. İnsanlar ne istiyorsa onu veriyorlar. Demek ki mobil PES oyuncularının sesi Silent Hill ve Metal Gear Solid isteyenlerden çok çıkıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız