Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

de Blob 2 PS4 ve Xbox One için 27 Şubat'ta Çıkacak

 
   Yayıncı THQ Nordic Blob 2'nin 27 Şubat'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

   Platform macera türündeki de Blob 2 ilk olarak Şubat 2011'de PlayStation 3, Xbox 360, Wii ve DS için çıkmıştı. Ardından Haziran 2017'de PC'ye de geldi.
 

   Sinema filmlerini aratmayan bir bilgisayar animasyonlu giriş videosuna sahip oyunda, kahramanımız Blob'un Comrade Black'in Prisma City vatandaşlarını cansız ve renksiz robotlara dönüştürme planını engelleme çabası anlatılıyor.
 
   Bu kötü planı yalnızca siz engelleyebilirsiniz, üstelik bu görevde Blob'un sadık arkadaşı Pinky'nin yardımını alacaksınız. Blob'un güçleri de bu iş için biçilmiş kaftan, güçleri sayesinde boyaları gri ortamlara püskürtüp etrafa hayat kazandırabiliyor. Son derece renkli olan seviyelerde çizgi film benzeri görseller ekrandan fırlayacak gibi duruyor.
 
   Jazz benzeri yüksek tempolu müzikler, oyunun sunumunu tamamlıyor. Dünyayı boyadıkça, müziklere trampetlerden DJ pikaplarına kadar yeni enstrümanlar ekleniyor.

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
de Blob 2 THQ Puzzle PS3 Xbox 360 Wii DS
EA Sports UFC 3 GOAT Kariyer Modu Fragmanı Devil May Cry HD Collection Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
de Blob 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız