Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

cs_summit 5 Turnuvasının Şampiyonu Mousesports Oldu!

 
     Beyond The Summit organizasyonu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "cs_summit 5" Counter Strike: Global Offensive turnuvası tamamlandı. Mousesports ve G2 Esports arasında oynanan büyük final, 2-1 mousesports galibiyetiyle sonuçlandı.
 
 
 
mousesports'un elde ettiği 3. şampiyonluk oldu.
 
     Yarı finalde mouseports ile OG, G2 Esports ile Virtus.pro eşleşti. Üç maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda; mousesports ve G2 Esports rakiplerini 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve büyük finale yükseldiler. Büyük finalde Mirage, Vertigo ve Train haritaları seçildi. Mirage haritası uzatmalarda 19-17 mousesport galibiyetiyle tamamlandı. İkinci harita oynanmadan önce mousesports oyuncusu Finn "karrigan" Andersen, vize sorunu nedeniyle turnuvadan ayrılmak zorunda kaldı. Karrigan'ın yerine takım koçu Allan "Rejin" Petersen kadroya dahil oldu. Dengenin bir an değişmesiyle Vertigo haritası 16-1, G2 Esports'un ezici üstünlüğü ile sonuçlanmasına neden oldu. Son harita olan Train'e geçildiğinde ise ropz, chrisJ ve frozen adeta takımı sırtlayarak karşılaşmayı 16-14 sonuçlandırdı ve şampiyonluğa ulaştırdı. 
 
cs_summit 5 Turnuvasının Sıralaması ve Ödül Havuzu Dağılımı
 
1.  mousesports - 52,500$
2.  G2 - 27,500$
3-4.  Virtus.pro - 12,500$
3-4.  OG - 12,500$
5.  FURIA - 4,500$
6.  MIBR - 4,500$ 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Iro Hero 17 Aralık'ta PS4, 18 Aralık'ta Xbox One için Çıkacak Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (9 Aralık - 15 Aralık)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız