Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zynga, Konsollarla İlgilenmiyor

 
    Sosyal ağ oyunlarının en güçlü ismi Zynga, hâlen konsol oyun pazarına girmeyi düşünmüyor. Kaliforniya'da düzenlenen D10 konferansında sahne alan Zynga CEO'su Mark Pincus, firmasının ana odağının konsollardan ziyade daha çok iOS ve Android gibi mobil platformlar olduğunu söyledi.
 
    "Genel pazarın ardından gidiyoruz" diyen Pincus sözlerini şöyle devam ettirdi:
 
    "Konsol dünyasında çok fazla sürtüşme var, Facebook'a bağlı kalma veya kalmama gibi bir şart hiçbir zaman koymadık. Oyunlarımızı fırsat bulduğumuz müddetçe farklı platformlara koyma fikrinden bizi kimse alıkoyamaz. Facebook bizim düşüncelerimizi yerine getirdi, böylece yatırım yapma konusunda gittikçe daha değerli bir hâl aldı."

    "Facebook'u iOS ve Android için gördüğümüz gibi bir platform olarak görüyoruz. iOS ve Android'e çok fazla bağlanacağımızdan endişelenmiyoruz. Bu platformlarda çok daha büyük işler yapmayı çok istiyoruz."
 
    Ayrıca dün, Apple'ın çiçeği burnunda yeni CEO'su Tim Cook da Mark Pincus ile eşdeğerde görüşlerini paylaştı. Kendisinin de güncel konsollarla ilgilenmediği ortaya çıkmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget PC zynga facebook sosyal platform ios android
Direnişe Vita'da Devam! (Çıkış Videosu) Jet Set Radio'dan Rob Zombie'li İlk Oyun İçi Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Oyunkatili

1.6.2012 04:25:42

0
zynga facebook oyunu yapıyor yok efendim enerjiymiş günde şukadar enerji gerisi parayla böyle saçma sapan oyun mu olur amaçları milleti sömürmek ve buna iyi alışmışlar konsolla tabikide iligisi olmaz ne bir senaryo yapıcak akıl nede oyun yapıcak kapasiteleri var.Anca facebook oyunları yaparlar milleti sömürmek için parayla bizde hack yaparız ve yaptık empires allies oynuyordum hackle kastım 2 günde normalde bu yaptıgımı 6 ay ugraşsanız para ödemeden yapamassınız düşünün nekadar zaman ve emek israfı.Konsollara gelirsek grafik kalite herşeyi yavaşlatıyor oyunlarda burası iyi ekran kartına para vermeyiz :D

deerhunter1980

31.5.2012 22:33:15

0
peki bu dediklerin olursa sende zaten can cekisen her exclusive konsola kacan pc oyunculugumu kalir saniyorsun arkadasim bu pazara ne koyarsan koy hic bisey konsolu gecemez bu tel tablet grafikleri hepsi yalan adamlar kendi cikarkarini dusunuyorlar bu pazaradki bicilmez kaftan ise sadece konsollardir ha bu arada 3000$ verirsin pc toplarsin sadece saniye kare yenileme oranini arttirisin sonra aradan iki yil gecer elndeki aletle mario oynayamazsin ama konsolla 5-7 yil hep daha iyi yapimlarla oyun oynarsin nokta

qqqqrpppp

31.5.2012 22:05:58

0
millet yorum bile yorum yapmamış.zynga hardcore yani asıl oyuncu kitlesinin umurunda değilsin.senin oyunlarını oynayan oyuncu kavramında değil bile.anca kendince yorum yap.

S.P.E.C.I.A.L.

31.5.2012 18:58:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 2 tane fanboy hemen zıplamış
Yaftalama da fikrini savun BSC Misafiri! PC fanboyuyum diye mi böyle söylediğimi sanıyorsun? Hayır. Birkaç ayda bir yenilenen mobil ürünler yanında 5-10 yılda bir yenilenen konsolların ne şansı olabilir? Daha yeni yeni mobil oyunlar oturdu ve yeni yeni mobil aletlerin donanımları güçlendi. Grafik anlamında zaten geçtiler mevcut konsolları ama genel anlamda da artık konsolları çok daha fazla zorlayacaklar. Üstelik mobil oyunların konsol oyunlarından daha fazla para kazandırma potansiyelleri de var. (Belki de halihazırda kazandıranları vardır, karşılaştırmadım). Mobil aletlerin TV'ye, monitöre bağlanma özellikleri de yaygınlaşacak. Sony'nin de geleceği sallantıda. Ama işte bunları bilsen zaten böyle konuşmazsın! Şimdi basın eksiyi.

BSC Misafiri

31.5.2012 16:00:02

-1
2 tane fanboy hemen zıplamış

S.P.E.C.I.A.L.

31.5.2012 14:25:47

-1
Adamlar konsolun geleceğinin olmadığını biliyor tabii.

Haykıran Bıngıldak

31.5.2012 13:30:09

+1
Aman ilgilenmesin Allah korusun biz mutluyuz kaliteli oyunlarımızla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız