Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula’da Süper Lig 6. Sezon 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

 
     Zula Süper Lig'de 2. hafta 22-23 Ağustos'ta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. İlk hafta dikkatleri üzerine çeken Çamlıca, performansını geliştirerek haftayı 6 puanla tamamlayan tek takım olurken fastPay Wildcats ve İstanbul Espor lideri takip eden takımlar oldu.
 
 
 
     İlk hafta aldığı flaş sonuçların ardından dikkatleri üzerine çeken Çamlıca Espor, Galatasaray'ı 2 haritada 20-9 gibi rahat bir skorla geçerken Gamers of Future karşısında da zorlanmadı. Galatasaray maçı sonrasında yapılan röportajda Alper ''Ritual'' Arıcan ''Rakip oyuncuların isimleri bizi korkutmuyor. Herkese aynı gözle bakıyoruz ve herkesten çok çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını almaya devam edeceğiz.'' diyerek görüş belirtti. Sempatizanları gözle görülür derecede artan Çamlıca'nın bu hafta sonu oynayacağı ABB Aski ve İstanbul Espor karşılaşmaları ise merakla bekleniyor.
 
     23 Ağustos Pazar günü Zula Espor YouTube ekranlarını izleyenler yıldızlar geçidine şahit oldular. Bir tarafta ligin en güçlğü kadrosu olarak görülen fastPay Wildcats diğer tarafta ligin en fazla şampiyonu olan, şampiyon kadrosundan Maxic ve Koko'yu tekrar kazanarak tekrar zirveye oynamaya çalışan Galatasaray vardı. Safranbolu haritasında üstün başladığı oyunu maç sonuna kadar devam ettiren fastPay Wİldcats 1-0 öne geçerken, Gaziantep Mülteci Kampı haritası ise tam tersi sonuca sahne oldu. Galatasaray iyi başladığı haritanın sonlarına doğru bir iki raund zorlansa da kazanmasını bildi ve Maxic'in yokluğunda rakibinden 1 puanı kopardı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Hitman III 20 Ocak 2021'de Çıkacak Hitman ve Shadowrun Collection Epic Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız