Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 5. Sezon Başlıyor!

 
     Zula Süper Lig 5. Sezon, 18 Ocak tarihinde izleyicileri ile buluşuyor. Türkiye’de esporun öncü ekiplerinden Dark Passage ve ICE Warriors'un yerine dahil olan Çamlıca Espor’un da katılımıyla Zula Süper Lig’de büyük bir heyecan izleyicileri bekliyor. 
 
     Zula Süper Lig’de geride kalan sezonlarda 200.000 TL olan ödül havuzu, 5. Sezon’da 290.000 TL olarak güncellendi. Takımlar, yeni ödül havuzundan paylarına düşen alabilmek için büyük bir mücadele verecek.
 
     Zula Süper Lig’in geride kalan sezonlarında finallere ilk dört takım finallere ilerliyordu. Yeni sezondan itibaren finaller altı takım ile yapılacak. İlk iki takım direkt olarak yarı finallerden başlarken geriye kalan takımlar ise çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. Yeni final sistemi ile beraber sadece üst sıralarda değil orta sıralarda da rekabet bir üst seviyeye taşınacak.
 
     Zula Süper Lig’de maçlar 18 Ocak tarihinden itibaren Cumartesi ve Pazar günleri 14:00, 15:30, 17:00, 18:30, 20:00 saatlerinde Zula Oyun YouTube ve Twitch kanallarından canlı olarak yayınlanacak.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Mark Hamill: Vesemir'i Ben Oynamalıyım ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational Singapore Şampiyonu Vici Gaming!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız