Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Süper Lig 3. Sezon Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu!

 
     Zula Süper Lig’de 3. sezon finalleri 4-5 Mayıs tarihlerinde Nonstop Zula Espor Merkezi’nde gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda 3. sezon şampiyonu Galatasaray Espor oldu.
 
 
 
     Zula Süper Lig final maçında, yarı finalde Mod-Z’yi 2-1 alt etmeyi başararak finale yükselen 1907 Fenerbahçe ve Gamers of Future karşısında 2-0 kazanarak finaldeki yerini alan Galatasaray Espor karşılaştı. 1907 Fenerbahçe’nin lig birincisi unvanıyla çıktığı karşılaşmada takımlar Favela, Gaziantep Mülteci Kampı ve Düğün Salonu haritalarında kozlarını paylaştı. Üç haritada da başarılı bir performans ortaya koyan Galatasaray Espor, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başararak Zula Süper Lig’de üçüncü şampiyonluğunu elde etti. Üçüncülük karşılaşmasında bir önceki sezonun finalisti Gamers of Future ile sezon boyunca iyi bir çıkış yakalayan Mod-Z karşılaştı. Karşılaşma sonucunda 3. sezonu 3. sırada tamamlayan Gamers of Future takımı oldu. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor
MSI 2019'da Ön Eleme Etabı Tamamlandı! Echo Geliştiricisi Ultra Ultra Kapatıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız