Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Rekabet Turnuvası 4. Sezonu Tamamlandı

 
     1024 takımın 30.000 TL ödül havuzu ve Zula Süper Lig'e yükselmek adına üç ay boyunca kıyasıya mücadele ettiği Zula Rekabet Turnuvası’nda 4. Sezon tamamlandı. Büyük finalin sonucunda şampiyon takım Dark Passage Cavalries oldu. Dark Passage Cavalries, Zula Süper Lig'e yükseldi.
 
 
 
     Nonstop Zula Espor Merkezi’nde gerçekleşen Zula Rekabet Turnuvası finalleri, dört takımın büyük mücadelesine sahne oldu. Lig sisteminde bütün takımların karşı karşıya geldiği finallerde puan ile tanışamayan Sis Espor XForce finalleri dördüncü sırada bitirirken, bir galibiyet almayı başaran ve finalleri üçüncü sırada bitiren Vurkaç Esports bu sezon Zula Süper Lig hayallerine veda eden bir diğer takım oldu.
 
     WanderLust Godzilla ve Dark Passage Cavalries takımlarının yedi puan toplamayı başardığı Zula Rekabet Turnuvası finallerinde Dark Passage Cavalries ikili averajda üstün gelerek Zula Süper Lig’e direkt olarak çıkmaya hak kazandı.  Dark Passage Cavalries’in ardından ikinci sırada bulunan WanderLust Godzilla ise Zula Süper Lig hayalini gerçeğe dönüştürmek için 26 Ekim’de tecrübeli ekip ICE Warriors ile karşılaşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Internet Archive Kütüphanesine 2500 Tane Daha DOS Oyunu Eklendi WWE 2K20'den İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız