Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Kadınlar Ligi Başlıyor

     Türkiye’nin ilk ve tek, sadece kadın oyunculara özel gerçekleştirilecek profesyonel lig organizasyonu Zula Kadınlar Ligi, 13 Haziran’da başlıyor!

     Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bireysel Kadınlar Turnuvası’nın haricinde takımlara özel profesyonel olarak düzenlenecek Zula Kadınlar Ligi, iki aşamadan oluşacak. Lig aşaması ve play-offlardan oluşacak sistemde, takımlar lig serüvenine 13 Haziran Cumartesi günü start verecek. Temmuz ayında oynanacak play-offlar ile tamamlanacak olan Zula Kadınlar Ligi’nin tüm karşılaşmaları, cumartesi ve pazar günleri oynanacak.

     Lig aşamasını ilk 4 sırada tamamlayan takımlar yoluna play-offlar üzerinden devam etmeye hak kazanacak iken büyük finallerde en iyi oyununu ortaya koyan takım ise Zula Kadınlar Ligi’nin ilk şampiyonu olacak.

     Zula Kadınlar Ligi’nin tüm mücadeleleri Zula Oyun Espor Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Ödül Havuzu

    Zula Kadınlar Ligi’nin toplam ödül havuzu 40.000 TL’dir. 6 takım şampiyon olarak toplam ödül havuzu içinde ki en büyük payında sahibi olmak için mücadele edecek.

Takımlar

     Türkiye’nin ilk ve tek sadece kadın oyunculardan oluşan lig organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi’nde birbirinden güçlü 6 takım mücadele edecek. All-Star organizasyonu içinde düzenlenen Kadınlar Turnuvası’nda şampiyon olmayı başaran ve müzesine bir tane de lig kupası eklemek isteyen Mod-Z  Esports, Türkiye’nin hem ilk büyükşehir belediye hem de tüm belediyeler içinde ilk kadın espor takımı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Espor, Türkiye’nin en köklü espor takımlarından olan ve hem Zula Süper Lig’de hem de Zula Kadınlar Ligi’nde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan FastPay Wild Cats, kadın oyuncular için ilk kez takımlar düzeyinde gerçekleşen turnuvada 3. olmayı başaran İstanbul Espor, eski günlerine dönmek isteyerek lige damga vurmayı hedefleyen Gamers Of Future ve son olarak ilk profesyonel lig heyecanını Türkiye’nin ilk ve tek kadınlar liginde yaşayacak olan Steel Tactics…

      Tüm takımların tek hedefi ise Türkiye’nin ilk ve tek kadınlar ligi organizasyonunda şampiyon olarak adlarını Türkiye espor tarihine hem de Zula Espor tarihine altın harflerle yazdırmak! 6 takım, 30 oyuncu şampiyonluk için mücadele edecek, büyük heyecan 13 Haziranda başlıyor!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Başladı! Chernobyl Dizisinin Yönetmeni, The Last of Us Dizisinde Yönetmenlik Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız