Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zula Kadınlar Ligi 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

 
     Türkiye'nin ilk ve tek kadınlar ligi organizasyonu olan Zula Kadınlar Ligi’nde 2. hafta maçları 20 - 21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen mücadeleler ile tamamlandı. Lig sıralamasını yakından ilgilendiren maçların olduğu 2. haftada, sıralamalar yavaş yavaş belli olmaya başladı.
 
 
 
     2. haftanın tamamlanmasıyla birlikte takımların son durumuna baktığımız zaman ise;

ABB Aski Espor: Topladıkları 12 puan ile zirvede olmalarının yanı sıra 8 haritada rakiplerine sadece 32 raunt (harita başına 4 raunt) veren ABB Aski Espor yoluna kayıpsız şekilde devam ediyor.

Gamers Of Future: Bu haftayı sadece 1 puanla kapatan Gamers Of Future, zirveden biraz uzaklaştı.

fastPay WildCats: Doğrudan rakipleriyle mücadele eden Anadolu Parsları, bu zorlu haftada topladıkları 4 puan ile ligin 2. sırasıyla puanlarını eşitlemeyi başardı.

Mod-Z: Haftayı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle kapatan evren savaşçıları, lig ikincisi Gamers Of Future ile arasındaki puan farkını 1’e indirmeyi başardı.

Steel Tactics: Yaptıkları basit hataların kurbanı olan Steel Tactics 2. hafta itibariyle 1 puanda kaldı ve ligin 5. sırasında yer aldı.

İstanbul Espor: Ligin en az raunt alan takımı olan İstanbul Espor, play-offlara kalmak için mutlaka bir galibiyet serisi yakalamak zorunda.
 
Haftanın 5’i
 
Handeizm: Sergilediği harika performansı 59 skor ve 2,71 KDA değeriyle taçlandıran tecrübeli oyuncu hem takımının 2 galibiyetinde başrol oynadı hem de haftanın MVP’si olmayı başardı.

Luie: Handeizm ile birlikte ABB Aski Espor’a galibiyeti getiren diğer oyuncu olan Luie, 2 maçta toplamda 63 skor almayı başararak 2,05 KDA oranıyla göz doldurdu.

Narcius: Zorlu haftada sahneye çıkan Narcius, aldığı 60 skor ve 1,67 KDA değeriyle takımının yükselişinde anahtar oyuncu oldu.

wAura: Takımının en istiktarlı oyuncusu olan wAura, aldığı 63 skorla göz doldurdu.
Vaveyla: Takımının puanla tanışmasında büyük rol oynayan Vaveyla aldığı 65 skorla haftanın en çok skor alan oyuncusu oldu.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
BLAST Premier Spring 2020 Finalleri Tamamlandı Sam Barlow'un Yeni Oyunu Project Ambrosio

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız