Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombi U, PS4 ve Xbox One İçin Listelenmeye Devam Ediyor


    Ubisoft'un Wii U'ya özel sunduğu ve beğeni topladığı korku oyunu Zombi U'nun PS4 ve Xbox One'a da geleceği uzun süreden beri söylentilerde karşımıza çıkıyor. Bu kez oyun Tayvan'da PS4 ve Xbox One için derecelendirildi. Oyunun derecelendirilmesi 'Zombi' adıyla yapıldı. Bu tip haberlerin arttığını göz önünde bulundurursak resmi duyuruyu Gamescom'da görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u
Yeni FlatOut Oyunu PC, PS4 ve Xbox One için Duyuruldu! Batgirl, Joker'in Elinden Babasını Kurtarmak İçin Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.7.2015 09:33:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Nashwood Wii U gibi bir platforma fazla bir oyundu, üzerinde biraz daha uğraşıp geliştirirlerse Next Gen hali kalite olur.
Haklısın 10 üzerinden 5-6 almış vasatın altında bir oyundu ki Wii U özel oyunları 9 puan ortalamasına sahip, ayrıca senin kalite ve geliştirilme kıstasın sadece grafiklerin artırılmasıyla oluştuğu için biraz daha iyi grafikli ama yine içerik olarak 10 üzerinden 5 almayı geçmeyecek hale gelip yeni nesil diye kabul edeceksin sanırım! Oyun dünyası sen ve senin gibiler yüzünden görsel olarak gelişmiş ama içi boş pek çok oyun bozuntusuyla doldu taştı. Grafiği iyi olsun ve nefes alsın yeter mantığı sayesinde artık firmaların oyunların konu, içerik ve oynanabilirliği sayesinde unutulmaz olmasına değil yüksek grafikle göz boyayıp önsiparişlerde milyonları satıp sonradan downgrade yaparak zaten içerik olarak da vasat oyunlarını bir şekilde 60 dolara satıyorlar. Next gen denilen donanımlarda eskiyi ısıtıp tekrar servisin ötesine pek geçemedikleri için ve bu duruma sessiz kalınmasından ötürü müstehak diyorum.

Redunay

8.7.2015 22:17:26

+1
Böyle oyunlar yok pek yeni konsollarda gelmesi iyi olur.

silverygt

8.7.2015 16:54:11

-1
Zaten konsollar adeta eski oyunlarin patlama noktasi oldu çikti.. Zombi u nedir yani ? Çokmu bekleyeni çokmu tutkunu var ? Çokmu sükse yaptida hepimiz bir umut bekliyoruz nedir yani..

Nashwood

8.7.2015 16:52:40

-2
Wii U gibi bir platforma fazla bir oyundu, üzerinde biraz daha uğraşıp geliştirirlerse Next Gen hali kalite olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız