Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zero Escape 3, PS Vita ve 3DS için Duyuruldu


       Zero Escape serisinin hayranlarını oldukça sevindirecek bir duyuru yapıldı. Anime Expo sırasında Aksys Games serinin yeni oyunu Zero Escape 3'ü duyurdu.
 
       Zero Escape 3'ün duyurusu serinin yönetmeni  Kotaro Uchikoshi tarafından geldi. Yapımcının belirttiğine göre oyun PlayStaiton Vita ve Nintendo 3DS için çıkışını yapacak. Oyun için verilen çıkış aralığı ise 2016'nın yaz mevsimi.
 
       Yapımcı ekip yayınladığı resmi açıklamada Zero Escape 3'ün bulmacalarının oldukça zorlayıcı olacağını dile getiriyor. Hem Japonca hem de İngilizce seslendirmelere sahip olacak yapım hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Zero Escape Zero Espcape 3 bulmaca vita ps vita playstation vita nintendo 3ds 3ds
Mad Catz'in İflas Etmemesi Rock Band 4'e Bağlı Nissan, Driveclub'taki Aracı Gerçek Zannetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bloo229

5.7.2015 04:28:50

0
Allahım!!! Oynadığım en sağlam yapımlardan biriydi ikinci oyunu. Birinciyi oynamadım yalan yok. Ancak saatlerimi harcayarak Vita'da bütün gün VLR oynamıştım. Hikaye kusursuz, puzzlelar kusursuz ve bağlantılı. Gördüğünüz en küçük kodu bile hatırlamanız gerek bir oyun. 2016'ya kadar nasıl bekleriz bilemiyorum; ancak Türkiye'ye gelmez ise mariio128'den ya da ebay'den direkt getirteceğim bir oyun.

B3lmondo

4.7.2015 20:46:53

0
Çok güzel bir haber. İşin ilginci aşşağıdaki arkadaşında dediği gibi oyunun batıda ilgi görmesi sayesinde devam oyununu görecek olmamız. Acayip twistlerin olduğu neredeyse kusursuz bir macera oyunuydu VLR. Merakla bekliyorum 3. oyunu.

kiralik kettle

4.7.2015 10:43:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dream Drop Distance Güzel bir haber devam oyunu gelmesini beklemiyordum PS4'e de çıkabilir aslında bu oyun orada da ilgilenen kitle vardır bu türle ama çıkarmıyorlar şaşırdım.2016 yaz diyor ancak batı çıkış tarihi öyle olurmu belirsiz.
999 ve VLR Japonya'da hiç tutmadı aksine batıda patlama yaptılar. Bu yüzden oyunu da Aksys yani yerelleştirme şirketi Amerika'daki bir konferansda duyurdu zaten yapımcısı yerine. Avrupa'ya gelir mi Allah bilir ama Amerika'da Japonya'yla yakın tarihte, belki daha erken çıkacağından emin olabilirsin.

Dream Drop Distance

4.7.2015 06:39:13

+1
Güzel bir haber devam oyunu gelmesini beklemiyordum PS4'e de çıkabilir aslında bu oyun orada da ilgilenen kitle vardır bu türle ama çıkarmıyorlar şaşırdım.2016 yaz diyor ancak batı çıkış tarihi öyle olurmu belirsiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zero Escape: Dilemma
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız