Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zack Snyder'ın Zombi Filmi Army of the Dead'in Öncesini Anlatacak Olan Filmin Kadrosu Belli Oldu

Şu sıralar Justice League Snyder Cut ile gündemde olan Zack Snyder'ın yeni Netflix filmi Army of the Dead'in evreninde geçen, henüz yayınlanmamış olan Army of The Dead filminin öncesini anlatacak olan filmin kadrosu belli oldu.
 
Army of the Dead'in öncesini anlatacak olan filmin ana karakteri, Army of the Dead'te de bulunan Ludwig Dieter olacak. Her iki filmde de karakteri canlandıracak olan Matthias Schweighöfer, ayrıca Army of the Dead'in öncesini anlatacak olan filmin de yönetmenliğini yapacak. Senaristliğini ise Shay Hatten üstlenecek.
 
Zack Snyder'in açıkladığı oyuncular ise şöyle: Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Stuart Martin (Jamestown), Matthias Schweighöfer (You Are Wanted), Guz Khan (Four Weddings and a Funeral), Ruby O'Fee (Polar), Jonathan Cohen, Noémi Nakai ve Peter Simonischek.
 
Ayrıca oyuncuların bir kısmının bulunduğu bir fotoğraf yayınlandı. Aşağıda bulabilirsiniz. Son olarak ise filmin çekimlerinin bu hafta Prag'da ve Almanya'da çekimlere başlayacağı açıklandı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri army of the dead zombi filmi zack snyder konusu oyuncular ne zaman netflix prequel öncesi
The Mandalorian'ın 2. Sezonundan Bir Video Daha Paylaşıldı Intel Extreme Masters New York 2020 Kuzey Amerika Şampiyonu FURIA Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız