Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ZULA Süper Lig 3. Sezon İnfografiği Yayınlandı

 
     4-5 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Zula Süper Lig finallerinin ardından Zula, lige dair izlenme, skor, karşılaşma ve ölüm/öldürme oranlarına dair bir infografik yayınladı.  
 
     Zula Süper Lig 3. Sezon'da mücadele eden takımlar: 1907 Fenerbahçe Espor, Galatasaray Espor, Gamers of Future, Ice Warriors, Mod-Z, Oyun Hizmetleri, Vengeance, Bursa Espor, İstanbul Espor Kulübü, Coza Esports
 
     65 elektronik spor oyuncusunun 90 karşılaşma boyunca karşı karşıya geldiği Zula Süper Lig’de, toplamda 2890 raund oynandı. Toplamda 21715 skor alınırken, 5628 asist yapıldı.
 
     Sezon boyunca iyi bir çıkış yakalayan Bursa Espor oyuncusu "Y4K7T" 531 skorla Zula Süper Lig’in en skorer oyuncusu olmayı başardı. Asist konusunda ise 1907 Fenerbahçe Espor oyuncusu "Anarchy" dikkat çeken isim oldu. 
 
     Galatasaray Espor’un şampiyon olarak tamamlandığı sezonda finallerin en iyi oyuncusu "KeeVz" seçildi.
 
İnfografik 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Zula Espor zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
TuGuX, Yeni Takım ve Türk CS:GO'su Hakkında Açıklamalarda Bulundu Yeni Need for Speed Oyunu EA Play 2019'da Tanıtılmayacak Fakat Oyun Bu Yıl İçinde Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız