Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh koleksiyon kart oyununun yeni yapı destesi: Beware of Traptrix çıktı!

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı bir açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için Structure Deck: Beware of Traptrix'in  satışa çıktığını duyurdu.
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'in popüler "Traptrix" stratejisi artık kendi Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KARTI OYUNU Yapı Destesine sahip. "Traptrix" teması, ilk bakışta sevimli görünen TOPRAK Bitki ve Böcek-Tipi canavarlardan oluşuyor ancak kısa sürede onların gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Bu strateji, rakibinizin canavarlarını hemen devre dışı bırakacak güçlü "Tuzak Deliği" Tuzak Kartları kurmanıza yardımcı olan "Traptrix" canavarlarının üzerine kurulu. Bu Yapı Destesinde, güçlü ve yepyeni kartların yanı sıra aşina olduğunuz "Traptrix" ve "Trap Hole" kartlarını da bulabilirsiniz.
 
 
 
Yeni Structure Deck:Beware of Traptrix ayrıca ikonik Tuzak Kartlarını ve birçok "Tuzak Deliği" kartını almanız için size bir şans daha sunuyor. Rakiplerinizi geri dönmenin bir seçenek olmadığı güzel bir ziyafete çekmeye hazır olun.
 
Yeni Structure Deck:Beware of Traptrix'i bir sonraki seviyeye taşıyabilecek daha fazla yeni kart için yakın zamanda piyasaya sürülen Photon Hypernova güçlendirici setine de göz atmayı unutmayın.
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Yu-Gi-Oh Beware of Traptrix
Dead Space 2 ve 3'ün remake sürümleri gelebilir Doomsday: Last Survivors, oyuncuları yepyeni bir hayatta kalma deneyimine davet ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız