Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel'da Extra Zero Festivali Başladı

 
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'da yeni bir sınırlı süreli çok oyunculu etkinlik başlıyor! Ve bu etkinlikte tek bir kural var - Ekstra Desteye izin yok!
 
Yeni "Extra Zero Festival", Düellocuların Ekstra Deste kartlarına erişemediği özel bir kural setine sahip. Başka bir deyişle, sadece Ana Destenizi kullanabilirsiniz! "Extra Zero Festival"inde en güçlü kartlarınızdan bazılarını kaybederken yeni stratejiler geliştirmeniz gerekiyor. Her türlü zorluğun üstesinden gelip elinizin altında fazladan kart olmasa da kazanabileceğinizi dosta düşmana kanıtlamaya var mısınız?
 
"Extra Zero Festival " sırasında madalyalar, Mücevherler, aksesuarlar ve daha fazlasını içeren özel ödüllerin kilidini açabilirsiniz. Etkinlik boyunca oyuncular kazansa da kaybetse de Madalya kazanabilecekler ancak mutlaka Düelloyu bitirmeleri gerekiyor.
 
Daha fazla bilgi için lütfen oyun içi duyuruyu kontrol edin.
 
Yu-Gi-Oh! MASTERDUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) dijital versiyonudur. 4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000'den fazla kart**, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.
  
Tüm dünyada 30 milyondan fazla indirilen Yu-Gi-Oh! MASTERDUEL, Yu-Gi-Oh! TCG'nin en kapsamlı dijital versiyonu olmayı sürdürüyor. Bu eğlenceli deneyim, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android'de ücretsiz.
 
Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyun severin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Yu-Gi-Oh! Cross Duel için Ön Kayıtlar Açıldı Marvel’s Spider-Man Remastered PC Sistem Gereksinimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız