Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Master Duel'a Geri Sayım Başladı

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL'in önümüzdeki kış aylarında ücretsiz olarak indirilip oynanabileceğini duyurdu.
 
Bu yılki Tokyo Game Show'da gerçekleşen 20 dakikalık özel canlı yayında, merakla beklenen koleksiyon kart oyununun tek oyunculu bir Solo Modu (Solo Mode) içereceği de açıklandı.
 
Tamamen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’na (TCG) dayanan Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Yu-Gi-Oh! sevenler için eşsiz bir dijital kart deneyimi vaat ediyor. Oyunun yirmi yılı aşkın geçmişini kapsayan 10.000'den fazla* kart oyuncuları bekliyor. Yu-Gi-Oh! TCG/OCG’yi temel alan kartlarınızı toplayın, Destenizi oluşturun ve dünyanın dört bir yanındaki Düelloculara çok özel 4K grafiklerle meydan okuyun.
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL bu yıl tüm dünyada PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS ve Android'e geliyor. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Back 4 Blood Çıkış Fragmanı Konami, eFootball 2022'nin Kötü Çıkışından Dolayı Özür Diledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız