Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununun Yeni Seti Albaz Strike Çıktı

 
 
Avrupa ve Okyanusya'da an itibarıyla satışa çıkan Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) yeni seti Structure Deck: Albaz Strike'da Fallen of Albaz'ın hikayesini keşfedin.

Aslen Rise of the Duelist setinden olan Fallen of Albaz, o zamandan beri hikâyenin merkezinde yer aldı ve birçok farklı ejderhaya dönüştüğü Fusion Monster formu aldı.

Bu Structure Deck’i, Fallen of Albaz ve onun dönüşmek için düşman canavarları kendi içine çekmesini sağlayan güçlü Fusion Summoning efekti üzerine inşa ediliyor. Ayrıca karakterin gücünü daha da arttıracak birden fazla yeni Fusion formuna sahip. Bunun yanı sıra yolculuğunda Fallen of Albaz'a eşlik eden ve yanında çarpışan yepyeni Tri-Tugay ve Springan canavarları da sizi bekliyor.Phantom Rage ve Blazing Vortex'ten aşina olduğunuz eski favori kartların da bu setle geri döndüğünü belirtelim.
 
 

Structure Deck: Albaz Strike, ihtiyacınız olan herhangi bir Token türü olarak kullanabileceğiniz toplam beş özel Token’a sahip.Bu Token’lar için özel olarak yapılmış yeni çizimler, Fallen of Albaz'ın maceralarını daha da iyi anlamanıza yardımcı olacak.

Structure Deck: Albaz Strike toplam 46 kart (40 Ana Deste kartı, 6 Extra Deck kartı) ve 5 özel Token içermekte. Daha fazla bilgi için adesimiz: www.yugioh-card.com
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
Hikaye Odaklı Macera Oyunu South of the Circle Konsollar ve PC'ye Geliyor Konami'nin Yeni Oyunu Crimesight Artık Steam'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız