Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ys VIII Yerelleştirme Yaması ve PC Versiyonu 2018'e Ertelendi

 
   NIS America, geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada Ys VIII: Lacrimosa of Dana'nın yerelleştirme kalitesinin kendi standartları tarafından kabul edilebilir seviyeye ulaşmadığı için oyunculardan özür dilemiş ve kasım ayına kadar yama ile sorunları düzelteceklerini belirtmişti. Firma ayrıca PC versiyonun da bu yama ile birlikte çıkacağını belirtmişti.

   Bugün yapılan duyuruya göre de yerelleştirme yaması ve PC versiyonu 2018'in başlarına ertelendi.
 
   "Bu, birçoğunuz için sürpriz olmayacak ancak revizyona başladıktan sonra başlangıçta amaçladığımız gibi bu ayın sonuna kadar çıkaramayacağımızı fark ettik." diye belirtti kıdemli yardımcı yapımcı Alan Costa.
 
   Ys VIII: Lacrimosa of Dana yerelleştirme yaması gramer hatalarını, yazım hatalarını, tutarsızlıkları düzeltecek ve diyalog ile karakterizasyona yeni bir bakış getirecek. Firma senaryo için, gerekirse, bu değişiklikleri yansıtmak için oyunu yeniden tercüme edip oyunun tekrar düzenlenmesini sağlayacağını belirtmişti.
 
   Ys VIII: Lacrimosa of Dana 12 Eylül'de Kuzey Amerika'da, 15 Eylül'de Avrupa'da PlayStation 4 ve PlayStation Vita için çıkmıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
PS4'e Özel Dreams Halen Geliştiriliyor Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (6 - 10 Kasım)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uchigatana

6.11.2017 03:48:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Midorima Önsiparişle aldım 12 eylülden önce ve çıkmasını bekliyorum.Şu an beni en çok heyecanlandıran oyun. JRPG oynamak isteyen ama sıra tabanlı diye uzak duranlar için güzel bir alternatif olur. Seride origin hariç tek ana karakter var. İsmi Adol Christin. Bu yüzden oyunlar bağlantılı. Final Fantasy ya da Persona gibi bir durum yok. Doğrudan Lacrimosadan da başlayabilirsiniz ama bence dediğim şekilde oynarsanız daha iyi olur. Yani şu şekilde; ilk önce Origini oynayın sonra Adol Christin'in yaşına göre gidin. Wiki sayfasında bulabilirsiniz. Veya 1-2 yi oynayın (chronicles diye geçiyor steamda 24 tl ve toplamda 10 12 saat civarı sürüyo 1-2) ardından origine geçin. Originde 3 karakter var. 2 si oyunun başında 3. karakter oyuna bir kez bitirince açılıyor. Her üç karakterle de şu sıralamayla bitirin. Bayan karakter sonra başta açık olan erkek karakter ardından sonradan açılan karakter. Özellikle sonradan açılan karakterle mutlaka bitirin. Esas adamı anca o zaman görebiliyorsunuz. Ayrıca 3. karakter serinin hikayesi ile en çok bağlantısı olan karakter. İlerleyiş genel manada aynı ama her karaktere göre hikayede değişmeler oluyor. Her karakterin oynanış stili kendine özgü. En zevklisi sonradan açılan karakter.
Oyunu alıcaktım sağol bilgilendirme için önceki oyunları oynayayım bari beklerken.Final Fantasy gibi birbirinden bağımsız sanıyordum değindiğin iyi olmuş.

mementopolis

6.11.2017 03:45:31

0
bu oyun fransizca diye oynamadim.

Adol125

6.11.2017 01:15:21

0
Önsiparişle aldım 12 eylülden önce ve çıkmasını bekliyorum.Şu an beni en çok heyecanlandıran oyun. JRPG oynamak isteyen ama sıra tabanlı diye uzak duranlar için güzel bir alternatif olur. Seride origin hariç tek ana karakter var. İsmi Adol Christin. Bu yüzden oyunlar bağlantılı. Final Fantasy ya da Persona gibi bir durum yok. Doğrudan Lacrimosadan da başlayabilirsiniz ama bence dediğim şekilde oynarsanız daha iyi olur. Yani şu şekilde; ilk önce Origini oynayın sonra Adol Christin'in yaşına göre gidin. Wiki sayfasında bulabilirsiniz. Veya 1-2 yi oynayın (chronicles diye geçiyor steamda 24 tl ve toplamda 10 12 saat civarı sürüyo 1-2) ardından origine geçin. Originde 3 karakter var. 2 si oyunun başında 3. karakter oyuna bir kez bitirince açılıyor. Her üç karakterle de şu sıralamayla bitirin. Bayan karakter sonra başta açık olan erkek karakter ardından sonradan açılan karakter. Özellikle sonradan açılan karakterle mutlaka bitirin. Esas adamı anca o zaman görebiliyorsunuz. Ayrıca 3. karakter serinin hikayesi ile en çok bağlantısı olan karakter. İlerleyiş genel manada aynı ama her karaktere göre hikayede değişmeler oluyor. Her karakterin oynanış stili kendine özgü. En zevklisi sonradan açılan karakter.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız