Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yooka-Laylee'nin Retro Dinozoru ile Tanışın

Rextro Altmışdörtus!

    Kickstarter'ın en ses getiren oyun kampanyalarından olan Yooka-Laylee hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekip IGN'e verdiği bir röportajda oyunda yer alacak karakterlerden birisini tanıttı.
 
     Tanıtılan bu yeni karakter oldukça retro bir tarzda olan dinozor Rextro Sixtyfourus. Bu sevimli dinozorumuzun 8-bit'i andıran bir tasarıma sahip olmasının tabii ki bir sebebi var. Belirtilene göre Sixtyfourus, Yooka-Laylee'nin her bölümünde yer alacak arcade makinalarını koruyacak. Bu arcade makinaları gizlenmiş şekilde bölümlere serpiştirilecek. Makinaları bulduğumuzda ise retro challengelarla karşılaşacağız. 
   
      Banjo-Kazooie ve Donkey Kong Country gibi yapımlara imza atan geliştiricilerin başını çektiği platform oyunu Yooka-Laylee, önümüzdeki yıl oyuncularla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com project ukulele banjo kazooie platoform 3d bağımsız kickstarter indie
Halo 5'in Multiplayer Modundaki Silinme Sorunu Giderilmeye Çalışılıyor "Game of Thrones'un Sezon Finali İkinci Kez Oynamak İsteyeceğiniz Bir Bölüm Olacak"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yooka-Laylee ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız