Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yooka-Laylee'de Amiibo Desteği Bulunabilir


       Geçtiğimiz günlerde Kickstarter kampanyası başlayan ve inanılmaz bir başarı toplayarak an itibariyle 1,307,553 euro toplamayı başaran Yooka-Laylee, bildiğiniz gibi pek çok platformda boy gösterecek. Oyunun Wii U sürümü hakkında konuşan yapımcı ekip Yooka-Laylee'ye Amiibo desteğine yer vermek istediklerini dile getirdi.
 
      Oyunun baş yönetmeni Gavin Price, büyük bir Amiibo hayranı olduğunu ve Yooka-Laylee'ye adını veren iki karaktere ait Amiibo çıkarmanın iyi bir fikir olabileceğini öne sürdü. Price yaptığı açıklamada büyük firmalarla ortaklaşa iş yapmanın zaman isteyen bir süreç olduğunu bu yüzden herhangi bir şeyi doğrulamak için doğru zamanı bekleyeceklerini dile getirdi ve şöyle devam etti: "Beklentilerimizin ne olduğunu biliyoruz çünkü biz de bu şeylerin hayranıyız. Yani neyin beklendiğini ve neyin doğru olduğunu biliyoruz."
 
      Bakalım oyuncular tarafından büyük ilgi gören Yooka-Laylee'ye Amiibo desteği görecek miyiz? Siz Yooka ve Laylee karakterlerine ait Amiibo figürü görmek ister misiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo-insider.com project ukulele banjo kazooie platoform 3d bağımsız kickstarter indie
Assassin's Creed: Rogue'un Türkçe Yaması Yayınlandı Batman: Arkham Knight'ın 40 Dolarlık Season Pass'inin İçerikleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

4.5.2015 23:37:13

0
Bu isimleri nereden buluyorlar acaba, çok şirin :)

BSC Misafiri

4.5.2015 18:15:06

0
Yapımcıların geçmişte emeği geçtiği iki harika oyununu da oynamış biri olarak bu oyunun karakter tasarımları hiç hoşuma gitmedi. Tanıtılan video 3 aylık bir emeğin ürünü olmasına rağmen oyunun içeriği çok boş görünüyor. Tamamiyle eski Rare çalışanları olduğu için bu kadar destek gördüler ve umarım bu desteğe layık bir oyunla karşımıza çıkarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yooka-Laylee ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız