Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yokai Watch'un İsim Hakları Batı'da Alındı


     Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'in geliştiricisi Level-5'ın Japonya'da 3DS'e özel olarak piyasaya çıkardığı RPG oyunu Yokai Watch'un isim hakları Kuzey Amerika'da da alındı. Muhtemelen oyun Batı'da da piyasaya çıkacak.
 
   Yokai Watch'un Playstation 3 sürümünün iptal edildiğini belirtelim. Kim bilir belki Ni no Kuni'nin Batı'daki başarısından sonra PS3 için hazırlanan sürüm yeniden elden geçirilir ve karşımıza HD bir Yokai Watch oyunu çıkar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Level-5 JRPG Macera 3DS
PS Plus'ın Şubat Ayı Oyunları Resmileşti EA: Wii U Bizim için Çok Çabuk Öldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EmuMaster

23.1.2014 08:45:23

0
Level 5 genellikle sony'e oyun yapıyor diye biliyorum dostum.Ama sony'nin alt firmasımı onu bilemem. Level 5'in yaptığı her oyunun ayrı bir tadı var.Rogue galaxy benim için bambaşka bir oyundu ni no kuni ise müzikleri masalsı atmosferi hikayesi sunumu ile eşsiz bir yapımdı ama pek duyulmayan bir oyun oldu malesef.

- The Stig -

23.1.2014 00:13:16

0
bu adamlara hayranım. Ni No Kuni'nin tadı halen daha damağımda. Keşke şu adamlara Pokemon'u verselerde bu adamlar Pokemon'u geliştirip yapsalar. 100 milyon satmazsa neyim. Nintendo güzelim pokemonu en azından şu adamlarla wii u için geliştirsinler onada razıyım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yokai Watch
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız