Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yerli Oyun I'm looking for 3024 people Steam'e Geliyor: Sınırlı Süreyle Ücretsiz Edinebilirsiniz!

 
 
İlk olarak NFT içerikli bir yapıyla karşımıza çıkan yerli oyun I'm looking for 3024 people, Ordu merkezli Bakodun Game Studios tarafından geliştiriliyor. Birkaç yıllık çalışmanın ardından oyun artık 3 Şubat tarihi itibarıyla Steam'de yayınlanmayı bekliyor. Geldiğimiz noktada oyun içerisinde birçok değişiklik yapıldı ve NFT içerikleri kaldırıldı.
 
Yerli oyun Steam'e geliyor
 
 
 
Oyuncuların dikkatini çeken yerli oyun I'm looking for 3024 people, başlangıçta NFT içerikli bir yapıya sahipti ve ücretsiz olarak yayınlanacaktı. Ancak ekip geri bildirimler sonrasında NFT içeriklerini kaldırdı ve oyunu Steam'de yayınlamaya karar verdi. Alternatif gerçeklik oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapım ülkemizde 20 TL'den satışa sunulacak. Yurt dışı fiyatı ise 19.99 dolar olacak.
 
Öte yandan NFT ile sadece 3024 kişiye verilecek ayrıcalık değiştirildi. Bundan sonraki süreçte oyuna sahip olan herkese bu ayrıcalık verilecek ve herkes bundan faydalanabilecek. Oyuna Steam'den sahip olan herkes oyunun ana görevi olan slot işleme görevine dahil olabilecek. Bu görev oyun içinde değil, yazılan bir Discord botu sayesinde oyunun resmi Discord sunucusunda yapılacak.
 
Oyunu BSC koduyla ücretsiz olarak edinin (3 Şubat tarihine kadar süresi var)
 
 
 
Yerli oyun I'm looking for 3024 people, 3 Şubat itibarıyla Steam'e geliyor. Steam platformuna gelmeden önce ekibin oyunculara sunduğu bir fırsat bulunuyor. Bu fırsat dahilinde oyunu ücretsiz olarak edinebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey BSC kodu ile givemykey@bakodungamestudios.com adresine mail atmak. Mail atarken başlığa BSC yazıp göndermeniz yeterli. Maili gönderdikten 24 saat içinde geliştirici ekip oyun key'ini size ileteceğini belirtti. Alacağınız kod sayesinde oyuna yayınlandığı gün erişim sağlayabileceksiniz.
 
Oyunun Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Yerli ekimiz oyunu nasıl geliştirdiğini bizlere anlatıyor
 
Yerli ekibimiz Bakodun Game Studios, oyunu nasıl geliştirdiklerini ve bahsedilen oyun içi değişiklikleri yaparken ne aşamalardan geçtiklerini bizlere anlatıyor. Devlog videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
Çizgi roman çalışması da başladı
 
Ekibimiz oyunu geliştirmekle kalmıyor bunun da ötesinde çizgi roman çalışmalarını başladığını bizlere aktarıyor. Bu çizgi roman içerisinde Frank'in 1974'ten 1996'ya kadarki sürede şirket ile yaşadığı olayları ve şirketi nasıl gizlice takip ettiğinin hikayesi bizlere sunulacak. Örnek görselleri aşağıda bulabilirsiniz:
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Atomic Heart için 8 Dakikalık Oynanışa Genel Bakış Videosu Yayınlandı PS5 Konsolları Satmaya Devam Ediyor: İşte Yeni Satış Rakamları!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.2.2023 17:06:45

0
Tr dil yok yapımcı mı yerli anlamadım

BSC Misafiri

6.2.2023 17:13:27

0
Yerli oyun ingilizce olmasi normal gayette mantikli anasini satim turkce degil diyene kadar az ingilizce ogren dunyaya satar sana satacagina

BSC Misafiri

2.2.2023 21:00:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dur şu İngilizce dünya dili, lise/uni doplomam var daha ingilizce yok ayıp oluyor gidip öğreneyim diyeceginize neredeyse oyun gelistiricisini benzin döküp yakacak miktarda kin kusuyorsunuz! Biraz kendinize gelin
Anlamak konusunda ki sıkıntılarınızı biraz okuyup aşabilirsiniz. Yine de anlamanız için açıklamaya çalışalım. Tepkiler oyunda Türkçe dil desteği yok diye değil. Tepkiler oyunu ''yerli,, milli'' diye tanıtıp içerisine yerli dil koymamaları. Anlaşıldı mı acaba?

BSC Misafiri

2.2.2023 18:58:45

0
Dur şu İngilizce dünya dili, lise/uni doplomam var daha ingilizce yok ayıp oluyor gidip öğreneyim diyeceginize neredeyse oyun gelistiricisini benzin döküp yakacak miktarda kin kusuyorsunuz! Biraz kendinize gelin

BSC Misafiri

2.2.2023 16:29:38

0
NCK: Türkçe olmayınca bu oyunu niye alsın 'Yerli' milletimiz? Yerli deyince Yerli Kardeşler var, Crysis serisi var, Türkçe Seslendirme, Türkçe Altyazı vs. Oyunun tarzı zaten ilgi çekici değil, Türkçe olsaydı, hani Türk oyun sekörüne destek diye alırdım. Bir de resimlere bakıyorsun, Kocaeli, Kandıra falan yazıyor. Türkiye'de geçen bir oyun Türkçe olmayacak da ne olacak?

BSC Misafiri

2.2.2023 12:42:23

0
Ülkemizi böyle ingilizce reklam ve PR çalışmaı yaparak mı temsil ediyorsunuz. Böyle yerli yapımcı mı olur, yerli falan demeyin bunlara, Türk oyuncusuna hakaret oluyor.

Rexroth

2.2.2023 12:30:48

+2
İçimizdeki irlandalıların böyle konuşması normal, sizden beklenen laflar bunlar zaten. Lazım değilsiniz bize kapı orada.

BSC Misafiri

2.2.2023 09:28:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: ezicioyuncu YERLİ diye diye belirtilen oyun Türkçe değil.
Ben de olsam oyunumu Türkçe yapmazdım.

4S14N_HUNT3R

2.2.2023 04:01:05

+1
Kısa ve net çöp.

Kartal Göz

2.2.2023 01:50:00

0
Çok aşırı yerliymiş. Bir de NFT'den çıkma çizgi roman kafasında yazı okumalı bir şeyse iş yapmaz pek.

Venomstr

1.2.2023 23:57:52

+3
Çıkınca Türkçe olur herhalde. Aksi halde küfür gibi.

alex59

1.2.2023 23:08:45

+4
Değil kodla üstüne para verseler yine almam bu oyunu. Alt yazı seslendirme ingilizce başka dil desteği yok. Yerliymiş yemişim böyle yerliyi video bile dilimizde değil nesi yerli bunların.

BSC Misafiri

1.2.2023 23:04:13

+4
Bu ''yerli'' oyunumuz o kadar ''yerli ki Türkçe dil desteği yok. ''Yerli'' oyun diye tanıtıp içine Yerel dil desteği koymamak ''yerli'' bir hareket mi olmuş yoksa yersiz bir hareket mi acaba? Yermisin yemezmisin? Yemedik.

ezicioyuncu

1.2.2023 22:18:47

+7
YERLİ diye diye belirtilen oyun Türkçe değil.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız