Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni ve Büyük Çaplı Jurassic Park Oyunu Geliştiriliyor Olabilir

 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre şu anda yeni ve büyük çaplı bir Jurassic Park/Jurassic World oyunu geliştiriliyor olabilir. Resetera'dan (Forum sitesi) Demon Carnotaur'a göre bu oyun üzerinde bir süredir arka planda çalışılıyor ve bu projenin hayranların o istediği oyun olduğu söyleniyor.
 
Yeni ve tatmin edici bir yapım geliyor olabilir
 
 
 
Demon Carnotaur tarafından ortaya çıkarılan bilgiler kısıtlı olarak karşımıza çıkıyor ve şu anda sadece arka planda geliştirildiği bildiriliyor. Bu proje hakkında daha fazla ayrıntı sunmayan Carnotaur, oyunun tüm hayranları tatmin edeceğini belirtiyor. Diğer taraftan ise oyunun hayatta kalma birinci şahıs oyunu deneyimi sunacağı tahmin ediliyor.
 
Detayları belli olmayan proje için daha fazla detayı önümüzdeki süreçte elde etmeyi bekliyoruz. Elbette hayranlar yeni ve büyük bir Jurassic Park oyunu bekliyor ve bu evrene atılmak istiyor. Şu anda resmi olarak duyurulmayan projenin tek oyunculu bir deneyim sunması umut ediliyor.
 
Öte yandan proje üzerinde çalışan geliştiricinin veya yayıncının kim olduğu bilinmiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Jurassic Park
11 yıl sonra yeniden: Diablo 4'ün çıkışı İstanbul'daki lansman partisiyle kutlandı F1 Manager 2023'ün Çıkış Tarihi Açıklandı: Yeni Oynanış Fragmanı Geldi

BSC Misafiri

7.6.2023 18:47:18

0
Trespasser gibi bir oyun olsun isteriz :) Ingen Site B'ye geri dönmek güzel olur bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jurassic World Evolution 2 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız